, ,

Dreptate ”a la PSD”. Și cu coastele rupte și exclusă din partid. ”Nu au avut loc audieri, totul a fost ca pe vremea lui Stalin”

Posted by

Anca Ciubăncan (foto – n.n.), consilier local PSD Cluj, a fost exclusă din partid, după ce tot ea a încasat o bătaie soră cu moartea.

Ciubăncan este încă internată și acum la Spitalul Județean Cluj Napoca, cu diagnosticul de traumatism cranio cerebral, coaste rupte și fisurate.

Cu toate astea, ca pe vremea lui Stalin, PSD Cluj Napoca s-a întrunit duminică, în ședință extraordinară, și a decis să le excludă din partid pe Anca Ciubăncan și pe Angela Sacaliș, acuzată că a lovit-o cu brutalitate pe prima.

”Mă surprinde decizia colegilor mei. Ce să răspund la întrebarea, dacă am fost exclusă și nimeni nu a vorbit cu mine? Eu de patru zile stau în în spital, unde primesc tratament de specialitate și aflu că am fost exclusă fără să fiu audiată. Ca  pe vremea lui Stalin, când listele cu cei care trebuiau puși la zid veneau gata completate, iar cei în cauză nu mai aveau parte de proces. Așa este și acum la PSD Cluj. Normal era să fi stat de vorbă cu mine și cu celelalte persoane implicate dar și cu martorii. Așteptam sa se respecte Statutul PSD, el fiind același pentru fiecare membru de partid! Statutul este legea supremă a oricărui partid!!!”, ne-a spus Anca Ciubăncan.

PSD Cluj a salvat-o pe consiliera lui Dîncu

Organizația PSD Cluj Napoca s-a întrunit sâmbătă, 18 martie 2023, pentru a le exclude pe Ciubăncan și Sacaliș, și pentru a le salva pe Evelina Milea, președintele organizației de tineret, și pe Luiza Neagu, consiliera lui Vasile Dîncu, senator de Cluj.

Din cauza unor membrii care s-au opus deciziei de excludere pe motiv că acest lucru nu este statutar, cele două, Anca Ciubăncan și Angela Sacaliș, nefiind prezente, nu s-a luat nicio deciziei.

Ulterior, duminică, 19 martie 2023, Biroul Politic al PSD Cluj Napoca s-a întrunit în varianta ”restrânsă” a și a decis să le excludă pe cele două.

Care sunt deciziile

Deciziile luate astăzi respectă în integralitate Statutul P.S.D. , fiind aplicate întocmai prevederile art. 31 alineatul 1, respectiv alineatul 4.
Astfel , au fost aplicate următoarele sancțiuni:

– Excluderea din partid a doamnei Ciubăncan Anca ,conform art 31. alin. 4 din Statutul P.S.D.
– Excluderea din partid a doamnei Sacaliș Angela, conform art 31. alin. 4 din Statutul P.S.D.
– Aplicarea sancțunii cu ”Avertisment” pentru d-ra Milea Evelina , având în vedere încălcarea art. 31 alin. 1 din Statutul P.S.D.
– Aplicarea sancțiunii cu ”Avertisment” pentru d-ra Neagu Luiza , având în vedere încălcarea art. 31 alin. 1 din Statutul P.S.D.

 

Un răspuns

  1. Avatar Name:*
    Name:*

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *