Acasă EVENIMENTE După doi ani în care PNL a guvernat țara după bunul plac,...

După doi ani în care PNL a guvernat țara după bunul plac, Boc vrea o Românie care să funcționeze

0

În ultima vreme, acțiunile și discursurile lui Emil Boc  nu  mai pot fi înțelese nici de analiștii politici. De exemplu, la manifestările de 1 Decembrie, Emil Boc a vorbit aproape 25 de minute, fără că ca cei prezenți să îl poată auzi. Primarul nu s-a gândit nicio secundă că un discurs așa de lung va plictisi la maxim audiența, iar asta s-a și întâmplat. Din mulțime s-au auzit scandări de genul: ”gata, Boc”.

Acum, primarului Clujului a declarat la un post de radio din oraș că își dorește o ”Românie care să funcționeze”. Oare a uitat Emil Boc de faptul că în ultimii doi ani, PNL a guvernat într-un mod absolutist, și a adus România în pragul falimentului. Facturile la utilități au explodat iar graduld e decepție al românilor este cel mai ridicat din ultimii 30 de ani.

„Românii cer o Românie funcțională. Eu îmi doresc o Românie care să funcționeze, fir-ar să fie! O Românie care să nu enerveze cetățeanul în fiecare zi, o Românie care să se bazeze pe lucrul bine făcut, în care nimeni nu e mai presus de lege, o Românie în care contractele sunt respectate, lucrările se fac de calitate și la timp, o Românie în care nu ai birocrație și ai mai puțin stufăriș, o Românie în care ești plătit bine pentru munca pe care o prestezi. Ce e atât de mare lucru să ai o Românie funcțională? Eu asta repet că politicienii trebuie să se ocupe ca lucrurile să meargă. Eu am văzut la Cluj, la o scară mică, dacă o rotiță nu merge deja tot angrenajul începe să se gripeze”, a spus primarul Emil Boc.

Emil Boc vrea omul potrivit la locul potrivit

Primarul Clujului a copiat rapid discursul președintelui Româniiei, Klaus Iohannis, care a spus despre guvernarea PNL+PSD că este o soluție atipică.

„E de ordinul evidenței, dacă nu ai omul potrivit la locul potrivit, din start ți-ai tăiat singur șansele de a fi performant. Tu ca partid politic și apoi tu ca țară. Este de ordinul evidenței pentru ca această coaliție să supraviețuiască. Aceasta nu este una naturală, ci una de forță majoră, pentru că nu mai avem altă șansă (n.red. PNL a forțat plecarea USR din Guvern, iar acum susține că nu mai poate guvern fără PSD)”, a spus primarul Emil Boc.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.