După eșecul de la locale, Ungureanu e ”out” și de pe lista de parlamentare! USR se primenește cu oameni noi

Posted by

Conform unor alegeri interne în cadrul USR Plus, organizația Cluj, posturile pentru senatori și deputați au fost votate, iar rezultatul a fost unul surprinzător pentru actualul senator Mihai Goțiu și deputat Emanuel Ungureanu.

Astfel, Goțiu a ieșit pe locul doi pe lista pentru Senat, în timp ce Ungureanu s-a clasat pe locul cinci pentru ”deputați”, semn că activitatea lui internă în cadrul organizației nu a fost apreciată de membrii de partid. Ungureanu a adunat doar 231 de voturi în timp ce o altă candidată USR Plus, care s-a clasat pe locul 1, Oana Murariu, a contabilizat 465 de voturi. Un alt doilea mandat, mult visat de Ungureanu nu mai este posibil, în aceste condiții, deoarece nimeni de la ”centru” nu se va ”băga” să dicteze în vreun fel, mai ales ținând loc de modestul loc cinci ocupat.

Și la senatori, Mihai Goțiu nu va mai prinde un al doilea mandat, după ce în cadrul alegerilor interne s-a clasat pe locul doi, cu 135 de voturi, față de 192, voturi obținute de candidatul Cristian Bordei, care s-a clasat pe primul loc.

Emanuel Ungureanu a candidat pentru funcția de primar al Clujului dar a înregistrat un rușinos scor de opt la sută.

 

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *