După mulți ani, Marica a explicat faza cu prosopul, de la Cluj

Posted by

Cei mai mulți români își aduc aminte de fostul mare fotbalist, în celebra ipostază, cu prosopul.

Ciprian Marica, și celebrul prosop
Ciprian Marica, și celebrul prosop. Sursa foto: captură video

Puțină lume își mai aduce aminte că Marica a fost prins la Cluj, la un hotel de cinci stele, unde avea parte de o partidă de amor nebună cu amanta lui, o clujeancă focoasă.

De această relație a aflat soțul femeii care a dat buzna peste cei doi în camera de hotel. La un moment dat, pe hol a ieșit Marica, în pielea goală și acoperit doar cu un prosop.

Timăul a trecut dar Marica a refuzat să povestească despre acest episod tragicomic din viața lui.

A povestit despre faza cu prosopul

Prezent la un podcast, Marica a povestit cum s-a întâmplat toată scena. El a venit și cu precizări legate de refuzul de a vorbi în public despre acel moment penibil.

”Au trecut ceva ani de atunci, mulți ani și realitatea e cu totul și cu totul alta. N-am ales și nu am vrut să vorbesc niciodată despre asta pentru că, dacă aș spune realitatea, unii ar zice că… și-ar da cu părerea, hai să nu spunem într-un fel sau altul. N-aș dori să dau apă la moară  sau să continui chestia asta. Este vorba iarăși despre o nuanțare și o amploare a situației. Sigur era pandemia, am înțeles-o atunci cu toate că povestea era mult mai veche și arătată în momentul în care trebuie, la momentul care trebuia”, și-a început Ciprian Marica dezvăluirile.

”Nu eram însurat”

Fostul mare fotbalist, ajuns acum la 38  de ani a comentat că nu este mândru de acel episod. În plus, mai susține Marica, nu era nici căsătorit atunci când a fost filmat, și, în consecință nu poate fi acuzat de adulte.

”Nu eram căsătorit, nu aveam nici un contract cu cineva semnat… Bineînțeles că nu sunt mândru de ce am făcut, am și spus-o, mi-am și asumat public. Nu mi-aș fi dorit niciodată să apar public în situația aia. Nu a fost chiar o răzbunare, hai să nu-i spunem așa, dar s-au întâmplat niște lucruri care au dus la situația aia. Am fost sunat și mi s-a propus de multe ori să cumpăr filmarea aia, dar am preferat să nu o fac. Am zis: „Dă-o publicului!”, tocmai că nu am vrut să am ceva de ascuns niciodată. Am fost mereu asumat!”, a mai spus Ciprian Marica.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *