E plin tot Clujul de cerșetori. Nu mai vrea nimeni să lucreze?

Posted by

Tot Clujul e plin de cerșetori, în timp ce mai multe industrii se plâng de lipsa forței de muncă și că nu găsesc oameni pe care să îi angajeze.

E plin tot Clujul de cerșetori
E plin tot Clujul de cerșetori

Nesimțirea și tupeul cerșetorilor ating cote înalte, iar agresivitatea lor pe străzile din centrul orașului a devenit foarte mare.

Nu mai vrea nimeni să muncească la Cluj?

O scriitoare din Cluj susține că nu mai poate ieși în centrul Clujului fără să nu se întâlnească cu câte un cerșetor care îi cere bani. Iar când îi trimite la muncă, aceștia devin agresivi și spun că nu au nevoie să muncească, vor doar bani. Majoritatea dintre ei sunt tineri și în putere.

„Efectiv nu mai pot ieși prin centrul Clujului fără să aud: 

“Domnișoară frumoasă, ai să-mi dai și mie niște bani să-mi iau ceva de mâncare?” de minim trei ori.

Baiu e că în 9 din 10 cazuri cei care cer sunt tineri și în putere. Uneori le zic că nu am bani să le dau, dar am un loc de muncă pentru ei. De fiecare dată aud: “Mie-mi trebe bani, nu să lucru!”. Ce-i drept… și mie mi-ar plăcea să primesc bani fără să lucru”, a scris pe Facebook, clujeanca Bianca Tămaș.

Creșterea și dezvoltarea orașului Cluj-Napoca a atras și un număr mare de cerșetori, veniți majoritatea din alte județe. În timp ce locurile de muncă stau neocupate la AJOFM Cluj sau pe platformele de recrutare, iar marile supermarketuri se plâng că nu găsesc personal, unii preferă să apeleze la mila publică pentru a face un ban. Iar dacă refuzi să le dai bani, aceștia devin agresivi, te înjură sau scuipă. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *