Acasă EVENIMENTE Femeia din Cluj care și-a ucis soțul marinar. Judecătorii au emis direct...

Femeia din Cluj care și-a ucis soțul marinar. Judecătorii au emis direct un mandat de arestare. Procurorii: crima a avut locîn fața casei

0
sursa foto: roxana rusu / facebook

Tribunalul Cluj a emis în data de 21 mai 2023, un mandat de arestare valabil 30 de zile, pentru Roxana Rusu, din Dezmir, județul Cluj, acuzată că și-a ucis soțul marinar.

” Dispune arestarea preventivă a inculpatei R. I. R., cercetată sub aspectul infracţiunii de violenţă în familie în modalitatea omorului, prev. de art. 199 alin. (1) rap. la art. 188 alin. (1) C.pen., pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 21.05.2023 şi până la data de 19.06.2023, inclusiv. Emite mandatul de arestare preventivă nr. 21/UP/2023.”, se arată în mandatul de arestare.

Interesant este faptul că judecătorul nu a considerat că femeia trebuie să fie internată într-un spital cu profil psihiatric, semn că la dosar nu există probe, sau suficiente probe, care să demonstreze că aceasta este diagnosticată cu o astfel de boală.

Procurorii au finalizat ancheta preliminară

Roxana Rusu a fost reținută pentru 24 de ore, sub acuzația de omor, fiind acuzată de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj, că și-a ucis soțul, marinar de profesie.

”În urma cercetărilor s-a stabilit la data de 19 mai 2023, in jurul orei 18.20, inculpata R.I.R (Rusu Ioana Roxana – n.n.), în vârstă de de 32 de ani, i-a aplicat soțului săi, victima R.V.C., mai multe lovituri cu un obiect de tip tăietor – înțepător la nivelul toracelui, gâtului, și în alte zone corporale, producându-se leziuni traumatice care au avut ca rezultat decesul victimei. Fapta a avut loc în fața imobilului de casă de domiciliu, situat in com. Apahida, sat Dezmir, jud. Cluj”, anunță procurorii din Cluj.

În cursul zilelor de 19.05.2023 si respectiv 20.05.2023, prin ordonanțele dispuse de
procuror, autoarea a dobandit gradual calitatea de suspect si subsecvent, calitatea de inculpată ca urmare a punerii in miscare a penale.

Propunerea formulată de Parchetul de pe Tribunalul Cluj a fost de catre Tribunalul Cluj la data de 21.05.2023, dispunându-se astfel arestarea preventivă a inculpatei
pentru o perioadă de 30 de zile, cu precizarea ca în prealabil, prin ordonanța din data
de 20.05.2023 s-a dispus reținerea crea acesteia pentru o perioadă de 24 de ore”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.