Economista șefă de la Centru de Transfuzii Cluj bătută de un subaltern

Posted by

Un economist de la Centrul de Transfuzii Cluj a fost condamant pentru purtare abuzivă. Bătută de un subaltern.

Dumitru Pop a primit un an și o lună de închisoare, cu amânarea executării pedepsei.

Economista șefă bătută de un subaltern
Economista șefă de la Centrul de Transfuzii Cluj, bătută de un subaltern

El este acuzat că și-a agresat superiorul direct, pe economista șefă Dumitru Nicoleta Maria.

Fapta a avut loc în luna februarie 2021, chiar în clădirea în care funcționează Centrul de Transfuzii Cluj.

S-a reţinut că inculpatul Pop Mircea, la data de 23.02.2021, în calitate de funcționar public aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu …, a exercitat acte de violență cauzatoare de suferințe fizice asupra colegei sale.

Persoana vătămată Dumitru Nicoleta Maria a fost împinsă cu forță. În urma acestei acțiuni, ea a fost proiectată în ușa de acces, a cărei sticlă s-a spart. Rănile suferite au necesitat 1-2 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

Bătută de un subaltern

La data respectivă, în jurul orei 08.00, economista șefă a mers la biroul lui Pop Mircea. Aceasta i-a cerut să întocmească o situație privind inventarierea stocului de sânge pentru luna decembrie 2020. Documentul era necesar , necesară pentru finalizarea unui control din partea Curții de Conturi.

La momentul respectiv, Pop Mircea a refuzat întocmirea acestei situații. Între cei doi a urmat o discuție mai aprinsă care a culminat cu împingerea economistei șefe prin geamul ușii.

În timpul procesului, Pop a susținut că deși este regretabil ce s-a întâmplat, scandalul a fost provocat chiar de către partea vătămata. Deși Pop i-ar fi cerut să plece din birou, șefa directă nu mai pleca.

”Nu este pentru prima oară, când a fost umilit de către persoana vătămata, care ori de cate ori are ocazia sa îi ceară sa întocmească unele situaţii sau alte îndatoriri de serviciu, nu se rezuma doar la a solicita, ci insista asupra formei sau asupra termenului”, s-a apărat Pop Mircea.

Bărbatul a mai fost condamnat să muncească 60 de zile în folosul comunității.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *