, ,

Electrica Distribuție Nord își bate joc, în fiecare zi, de zeci de mii de oameni din Apahida

Posted by

Locuitorii comunei Apahida, și a satelor aferente, Dezmir și Sânnicoară susțin că Electrica Distribuție își bate joc, efectiv, de ei, prin desele întreruperi ale energiei electrice.

Cele mai multe pauze de curent au o durată de 1-2 secunde, iar din acest motiv pot apărea fluctuații de tensiune care să ducă la defectarea aparaturii electrocasnice.

”În fiecare zi se întrerupe energia electrică de câteva ori. Câteva secunde și se repornește. Apoi iar se întrerupe și tot așa. Mă gândesc că Electrica este o firmă mare care poate să facă investiții pentru a stopa acest fenomen”, ne-a sesizat o femeie care locuiește în Dezmir, comuna Apahida.

De exemplu, duminică dimineața, fluctuațiile au fost foarte dese, energia electrică fiind oprită și repornită de câteva ori. Apoi, toată rețeaua, din toată comuna Apahida a căzut. Defecțiunea a fost reparată după o oră.

Primarul din Apahida: ne-au comunicat că totul este normal

Grigore Fati este primarul din Apahida. La rândul lui, edilul este revoltat de situația din comună, drept pentru care a trimis un memoriu la Electrica.

”Ne-au comunicat că totul este normal. Că aceste întreruperi, care sunt extrem de supărătoare, fac parte din activitatea cotidiană a firmei de distribuție. Eu nu cred că asta reprezintă normalitatea. Le transmit celor care au suferit pagube prin defectarea aparaturii electrocasnice să reclame la Electrica, de unde trebuie să primească despăgubiri”, ne-a transmis primarul Fati.

În cursul zilei de luni vom reveni cu alte amănunte interesante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *