Elev de la Liceul de Muzică șantajat de un director al unei firme. Au intrat în discuții indecente pe o rețea de socializare

Posted by

Un bărbat de 49 de ani din Cluj Napoca a fost condamnat pentru amenințare. Victima lui Marian S. este un elev de 16 de ani de la Liceul de Muzică din Cluj Napoca. Elev de la Liceul de Muzică șantajat.

Judecătoria Cluj l-a condamnat pe bărbat, la șase luni de închisoare, pentru amenințare.

Elev de la Liceul de Muzică șantajat
Elev de la Liceul de Muzică șantajat

Procurorii susțin că cei doi au intrat în discuții în primăvara anului 2021. Prima dată pe o rețea de socializare numită ”Romeo”, folosită de bărbații cu anumite orientări sexuale.

În cadrul discuţiilor purtate, cei doi au atins probleme de natură sexuală. În sentință se mai arată că ”elevul este orientat, din punct de vedere sexual, înspre sexul masculin”.

Totodată, același elev i-a zis respectivei persoane că doresc să se întâlnească. Însă de fiecare dată când stabileau o întâlnire, acesta nu se prezenta.

”Astfel, din cauza faptului că nu s-a prezentat la întâlnirile programate, respectiva persoană i-a scris persoanei vătămate, că va face publice discuţiile purtate, din cuprinsul cărora rezulta că persoana vătămată era homosexual. Totodată, respectiva persoană i-a scris „să vezi ce îţi fac când te prind pe stradă sau în zona liceului de muzică”. Mai mult, din cuprinsul declaraţiei persoanei vătămate rezultă că şi-au trimis reciproc fotografii cu caracter sexual”, se arată în sentință.

Poliția l-a prins repede pe agresor. Elev de la Liceul de Muzică șantajat

Bărbatul de 49 de ani l-a mai amenințat pe elev că va trimite discuțiile dintre ei, tuturor prietenilor acestuia de pe rețelele de socializare.

Procurorii mai spun că cei doi obișnuiau să abordeze aspecte cotidiene. Dar şi anumite aspecte specifice unor persoane ce au o relaţie de iubire împreună.

”Cu toate acestea, nu s-a reuşit identificare, în cuprinsul mesajelor, a unor mesaje prin intermediul cărora inculpatul să îi propună persoanei vătămate să se întâlnească în scopul comiterii unui act sau raport sexual. Inculpatul, în cuprinsul mesajelor îi propune persoanei vătămate „păi stăm, povestim ce vrei, ne sărutăm şi restul doar ce vrei tu vom face”, „ok, să îmi spui când vrei să vii, să stăm să vorbim, azi, mâine sau marţi şi povestim în faţă”, se mai arată în sentință.

Totodată, cei doi au stabilit de două ori să se întâlnească. Numai că elevul de 16 ani nu s-a prezentat la întâlnire. Din acest motiv, condamnatul a trecut la amenințări.

”Acum toată lista ta de prieteni de la facebook, ce zici dacă le trimit conversaţiile de pe instagram cu tine?!”, i-ar fi spus bărbatul condamnat pentru amenințare, elevului de 16 ani.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *