, ,

Elevii de 10 din Cluj-Napoca la Bacalaureat și Evaluare Națională, premiați de Primăria Cluj-Napoca

Posted by

Primăria Cluj-Napoca a organizat festivitatea de premiere a elevilor din Cluj-Napoca care au obținut media 10 la Evaluarea Națională și Bacalaureat, miercuri, 1 septembrie, în Sala de Sticlă.

Municipalitatea i-a premiat pe cei 14 elevi cu media 10 la Evaluare Națională și pe alți doi cu nota maximă la examenul de bacalaureat.

De asemenea, 29 de profesori clujeni au fost premiați și ei pentru rezultatele elevilor.

Am avut din nou plăcerea de a premia elevii clujeni merituoși care au obținut media 10 la Evaluarea Națională și Bacalaureat. În sesiunea iunie 2021, 14 elevi au reușit să obțină media 10 la examenul de evaluare națională, în timp ce doi elevi au reușit această performanță la examenul de bacalaureat. De asemenea, au fost premiați și cei 29 de profesori care i-au pregătit pe elevi în vederea obținerii acestor rezultate deosebite”, a declarat primarul Boc.

Primăria Cluj-Napoca acordă fiecărui elev și profesorilor îndrumători un premiu simbolic format din: 1000 lei, o diplomă și un buchet de flori.

La sesiunea din această vară, elevii care au obținut nota maximă la Bacalaureat au studiat la următoarele unități de învățământ: Liceul Teoretic „Nicolae Bălcescu” și Colegiul Național „Gheorghe Șincai”, Liceul de Informatică „Tiberiu Popoviciu”, Colegiul Național „Emil Racoviță”, Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu”, Colegiul Pedagogic „Gheorghe Lazăr”, Școala Gimnazială „Ioan Bob”, Școala Gimnazială „Nicolae Titulescu”, Școala Gimnazială „Iuliu Hațieganu”.

Compania clujeană Terapia s-a alăturat acestei inițiative și a contribuit la recunoașterea acestor rezultate excepționale oferind suplimentar suma de 1000 lei tuturor elevilor și profesorilor.

Felicitări elevilor, profesorilor, Inspectoratului Școlar Județean și părinților pentru rezultatele obținute la evaluarea națională și bacalaureat!

Subliniez încă o dată: Educația reprezintă cea mai sigură investiție într-un viitor mai bun pentru noi și pentru copiii noștri, fiind lipsită de grija falimentului. În fiecare an, 20% din impozitele și taxele locale plătite de clujeni sunt alocate pentru educație„, a mai susținut edilul Clujului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *