,

Elevii și profesorii cu rezultate deosebite la Evaluare Națională și Bacalaureat, premiați de Primăria Cluj-Napoca

Posted by

Primăria Cluj-Napoca îi va premia pe cei 69 elevi și 70 profesori pentru performanța și rezultatele deosebite obținute la examenele de Evaluare Națională și Bacalaureat din acest an.

Elevii clujeni au reușit și în acest an performanțe remarcabile, situându-se în topul ratelor de promovabilitate, atât la Evaluarea Națională cât și la Bacalaureat.

Municipalitatea propune alocarea a 139.000 lei în vederea premierii elevilor și cadrelor didactice pentru rezultatele excepționale din sesiunea iunie-iulie 2020, o recompensă simbolică pentru efortul și timpul acordate studiului. Proiectele de hotărâre pregătite în acest sens pot fi consultate pe website-ul Primăriei.

Anual, la Cluj-Napoca, 20% din taxele și impozitele clujenilor se reinvestesc în educație, pentru că „educația reprezintă cea mai sigură investiție în viitorul copiilor noștri„.

Primăria urmărește să încurajeze în primul rând calitatea actului educațional și, în special în contextul pandemiei, importanța investițiilor în componentele de educație digitală și educație incluzivă, astfel încât nimeni să nu fie lăsat în urmă!

Felicit încă o dată toți elevii, profesorii, părinții și Inspectoratul Școlar Județean pentru performanțele obținute în acest an și îi asigur în continuare de susținerea Primăriei Municipiului Cluj-Napoca”, a spus Emil Boc.

Foto: arhivă Municipiul Cluj-Napoca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *