Elevul care și-a bătut diriginta a fost exmatriculat. Arată de zici că face parte dintr-un cartel sud american

Posted by

În cursul zilei de joi, elevul de 15 ani, care și-a bătut diriginta cu pumnii și picioarele a fost exmatriculat.

În urmă cu câteva zile, F. C., în vârstă de 15 ani a fost dus la Poliție, de două ori, într-o singură zi. În prima fază, polițiștii au intervenit după ce elevul și-a aprins o țigară cu droguri, la ora ce chimie.

A fost exmatriculat

După ce a fost dus la sediul Poliției, elevul cu pricina a revenit la școală, unde a bătut-o pe dirigintă,  cu pumnii și cu picioarele. Motivul: de ce a sunat la 112.

”Ca urmare a incidentului violent petrecut în data de 11.03.2024, în incinta Colegiului Național „Alexandru Papiu Ilarian” din Târgu Mureș, în care a fost implicat un elev al școlii noastre, aducem la cunoștința opiniei publice faptul că, la nivelul acestei unități de învățământ, în urma cercetărilor efectuate, luând în considerare toate aspectele relevante în desfășurarea evenimentelor și ținând seama de prevederile legale, s-a luat hotărârea exmatriculării elevului cu drept de reînscriere, în anul școlar următor, în altă instituție de învățământ. Este regretabil faptul că, Colegiul Național „Alexandru Papiu Ilarian”, o școală care a avut mereu porțile deschise pentru cei care au dorit un mediu academic elevat, prietenos și incluziv, astăzi închide o ușă în fața atitudinilor lipsite de normalitatea care ar trebui să guverneze școala românească”, se arată în comunicatul Colegiului.

Arată de zici că face parte dintr0un cartel de droguri. A fost exmatriculat

Pe rețelele de socializare, tânărul a postat mai multe fotografii cu el, în diferite ipostaze. În cele mai multe dintre imagini, acesta apare cu diferite tatuaje, pe diferite părți ale corpului. Fie că vorbim de mâini, fie de gât, fie chiar pe față.

Cu inele în nas și în urechi, elevul vrea să pară un dur. Ceea ce și este după imaginile care îl surprind chiar în sala de curs. Astfel de tatuaje pot fi văzute doar în filmele americane, la membrii cartelurilor de droguri din Mexic.

Pe numele elevului a fost deschis un dosar penal pentru lovire și alte violențe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *