, ,

Emil Boc a fost audiat la DNA Cluj. Problemele din urbanismul clujean nu mai pot fi ascunse nici de către procurorii obedienți

Posted by

Primarul Clujului, Emil Boc ar fi fost audiat la DNA Cluj, într-un dosar penal care se referă la o autorizație de construire, care este falsă.

Din primele informații, în același dosar ar mai fi fost audiați directorul Direcției de Urbanism din cadrul Primăriei Cluj Napoca, Corina Ciuban, și fostul arhitect șef, Ligia Subțirică.

Dosarul penal a fost deschis ca urmare a unei plângeri penale depusă de un clujean, care este nemulțumit de faptul că vecinul său a derulat lucrări de construcții, folosind acte false.

DNA Cluj
DNA Cluj

În urma acestor lucrări, casa celui care a depus plângerea penală s-a degradat vizibil.

Deși în acest dosar toate lumea știe că s-au folosit acte false, inclusiv o autorizație de construire, nicio autoritate nu a făcut mai nimic. Toată lumea, inclusiv procurorul DNA, anchetează problema încă din anul 2021.

Problemele din cadrul Direcției de Urbanism din cadrul Primăriei Cluj Napoca, sunt atât de mari încât nu mai pot fi ascunse de autorități, nici chiar de către cele din materie penală.

Boc a refuzat să îi primească în audiență

Din datele de la dosar, rezultă că proprietarul casei care a avut de suferit a încercat să ajungă în audiență la primarul Clujului, Emil Boc, dar acest lucru a fost complet imposibil.

Atunci, omul l-a abordat pe primar pe stradă, și i-a dat o serie de acte din care rezultă starea de fapt total ilegală, dar din nou nu s-a întâmplat nimic, informează jurnaliștii de la Gazeta de Cluj.

În permanență, la emisiunile la care participă, primarul Emil Boc susține că nu sunt probleme la Direcția de Urbanism, și că fenomenul agresiv de construcție de blocuri, în diferite locuri din Cluj Napoca, este un fapt normal.

Nu mai departe de situația cartierului Borhanci, care a fost construit de la zero, în ultimii ani, unde Primăria Cluj Napoca a emis mii de autorizații de construire, fără ca măcar să construiască un drum cu patru benzi, câte două pentru fiecare sens de circulație, sau o școală șio grădiniță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *