,

Emil Boc a fost făcut praf de un cunoscut politician clujean. ”E greu să devii păpușar, dacă toată viața ai fost o păpușă”

Posted by

Emil Boc a spus în ultimele luni că se întețelege foarte bine cu Florin Cîțu, premierul interimar și președintele PNL. Ultimul chiar a acreditat ideea că primarul Clujului este consilierul lui personal, cu care se înțelege la deciziile mai dificile.

Acum, ministrul interimar al Agriculturii, clujeanul Adrian Oros a lansat un atac în direcția lui Emil Boc. Oros este liberal, senator PNL de Cluj, dar membru de bază în „tabăra” Orban.

„Nu înțeleg gestul primarului Emil Boc. A fost și scena de la Cluj, în care Ludovic Orban a fost umilit. Așa s-a făcut scenariul la prezentarea candidaturii lui Florin Cîțu, de la Cluj, încât Ludovic Orban să fie încercuit de cei din ”echipa câștigătoare”, iar când au fost chemați pe scenă acesta a rămas singur. A fost un gest care nu face cinste Clujului. Acum se văd rezultatele. Ludovic Orban a adus PNL -ul la putere, iar Florin Cîțu aduce PSD -ul la putere. Nu înțeleg deciziile domnului Emil Boc. Ne spunea în campanie că Florin Cîțu este viitorul, un suflu nou, că va duce PNL -ul la un nou nivel. Nu ne-a spus la care nivel, de sus sau de jos.  Din câte am înțeles, marți seara, domnul Emil Boc, care se vrea un guru al politicii din PNL, s-a poziționat împotriva domnului Cîțu. Cred că va lucra de acum împotriva domnului Cîțu, cum a lucrat și împotriva domnului Orban”, a spus Oros.

„Păpușa” Boc

În continuare senatorul PNL de Cluj, Adrian Oros a scris că primarului Clujului, este o „păpușă”.

„Ceea ce face nu aduce servicii filialei clujene a PNL. Gesturile sunt inexplicabile, pentru că nu îi aduce niciun câștig primarului sau Clujului. Până acum, Emil Boc a știut să își păstreze o imagine de bun primar, administrator, care nu face jocuri, dar se pare că domnia sa, pe ultima sută de metri, vrea să devină păpușar, dar este foarte greu să devii păpușar, când toată viața ai fost păpușă”, a declarat Adrian Oros, la Clujul Politic LIVE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *