Emil Boc, despre situația marilor festivaluri ale Clujului: „TIFF în august. Untold, Electric Castle sau Jazz in The Park niciunul nu este oficial anulat”

Posted by

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a făcut referire și la posibilitatea ca marile festivaluri din Cluj să mai aibă loc în acest an. Acesta a spus că deocamdată nu există informații oficiale privind anularea lor și că trebuie urmărit ce decid organizatorii, în condițiile stabilite de autorități.

„Nici unul dintre aceste  evenimente, Untold, Electric Castle, Jazz in The Park sau TIFF nu este oficial anulat. TIFF-ul a spus, da, vom organiza în acest an, în formele impuse de autorități, cu numărul permis de către autorități, pentru că aici este mult mai ușor de organizat decât un alt festival care presupune participare mult mai numeroasă și în condiții mult mai aglomerate.

Organizatorii au spus că Da, ne menținem  angajamentul de a-l organiza, în august, cel mai probabil. 

În privința celorlalte festivaluri mari, aici deja guvernul din câte am văzut o ordonanță de urgență prin care a spus că biletele rămân valabile pentru anul următor în care evenimentul se organizează. Și mai există și alte posibilități de a-și recupera biletele.

Dacă, condițiile vor permite un număr mai restrâns vom vedea și vor decide organizatorii ce se poate face, în condițiile stabilite de autorități„, a declarat Boc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *