Emil Boc trece prin spaima vieții lui! Colaboratorul preferat este în izolare la domiciliu!

Posted by

Potrivit unor informații oficiale, soția actualului viceprimar al Clujului, Dan Ștefan Tarcea ar fi fost infectată cu Covid 19.

Medicii de la Direcția de Sănătate Public Cluj au prelevat probe de la viceprimarul Clujului și de la copilul acestuia, care au ieșit negative. Potrivit acelorași informații, viceprimarul Tarcea ar urma să fie retestat în cursul zilei de joi, pentru a se vedea dacă virusul nu s-a pozitivat între timp. Până atunci, viceprimarul Clujului, va rămâne în izolare la domiciliu, mai spun sursele noastre.

Pe parcursul zilei de marți, foaiatransilvana.ro l-a contactat de mai multe ori pe viceprimar pentru a obține de la acesta un punct de vedere referitor la această informație. În ciuda insistențelor, viceprimarul nu a răspuns la telefon.

La fel a făcut și Emil Boc primarul Clujului, care face o echipă excelentă cu viceprimarul, putând fi văzuți peste tot împreună, la diferite acțiuni de imagine ale ale administrației locale. Dacă virusul se va pozitiva în cazul viceprimarului, și Emil Boc are motive să își facă un test pentru depistarea coronavirusului.

În cursul zilei de duminică, prefectul de Cluj, Mircea Abrudean a anunțat că a fost infectat cu noul coronavirus, împreună cu familia lui.

”In cursul serii de 4 iulie, am fost cu băiețelul nostru de 9 luni la UPU Pediatrie, pentru că avea febra, care am crezut inițial că are legătură cu ieșitul dințișorilor. După consultul de specialitate, medicii au constatat că are faringo amigdalita. Având în vedere simptomatologia, a fost recoltat pentru testare Covid19. Rezultatul a venit în după-amiaza de 5 iulie pozitiv, motiv pentru care ne-am testat și eu și soția mea, ambele rezultate fiind pozitive, cu toate că suntem asimptomatici. In cursul acestei dimineți ne vom interna cu toții la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase. Ancheta epidemiologică este în curs de realizare de către DSP Cluj. Consider că este extrem de importanta transparenta, așa cum am procedat și până acum în comunicarea publică. Vreau sa îi îndemn încă o dată pe toți clujenii sa fie responsabili, sa se prezinte la medic atunci când prezintă simptome, iar celor care încă pun la îndoiala existența acestui virus, sa se gândească de două ori înainte de a face astfel de afirmații. Am toată încrederea în sistemul nostru medical, care a avut rezultate excelente până acum și sunt convins că vom trece cu bine peste această perioadă! Va doresc tuturor multa sănătate și succes in tot ceea ce faceți. Va voi tine la curent cu evoluția situației”, a scris prefectul.

Demnitarul se află internat în spital, unde primește tratamentul corespunzător.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *