EVENIMENTE, SPORT

Erik Lincar, antrenor U Cluj, după victoria cu Petrolul: „Le-am spus jucătorilor că trebuie să joace ca niște campioni”

Antrenorul Universității Cluj, Erik Lincar, a tras concluziile partidei câștigate de elevii săi cu scorul de 3-1 în fața liderului la zi al ligii secunde, Petrolul Ploiești, marți seara, 26 aprilie, pe Cluj Arena, în fața a peste 14.000 de spectatori, la capătul unei prime reprize de vis făcute de alb-negri.

„Mă bucur pentru Tescan, care nu a mai jucat de câteva meciuri. Acum a jucat titular și a marcat două goluri. Ne bucurăm pentru toți jucătorii, care au evoluat în acest meci. A fost o primă repriză extraordinară, în care ne-am creat numeroase ocazii. Este adevărat că terenul și am depus mult efort. Nu le-am dat șanse să-și creeze ocazii. A doua parte am început-o ezitant, au avut și ei multe momente bune în care puteau să marcheze golul 2. Este o meteahnă în fotbal relaxarea. Ely a ratat o șansă uriașă de a face 4-0”, a precizat Erik Lincar.

„Le-am spus jucătorilor că trebuie să joace ca niște campioni. Pentru mine ei sunt campioni și trebuie să facă acest lucru meci de meci. Ne așteaptă un meci dificil sâmbătă cu Unirea Slobozia și apoi miercuri în deplasare cu CSA Steaua. Efortul este unul destul de mare și va trebui să vedem cum putem gestiona aceste momente”, a mai spus antrenorul „studenților”.

Antrenorul clujenilor le-a mulțumit și spectatorilor prezenți pe Cluj Arena în număar mare.

„Le mulțumesc fanilor. Multă lume mi-a reproșat faptul că i-am certat pe suporteri. A fost o mobilizare și am încercat să-i aduc la stadion și doar cu ajutorul lor putem face acest lucru. Mai avem două jocuri acasă și sperăm să-i vedem tot în număr mare. Dacă vom câștiga cu Slobozia înseamnă că am luat o opțiune serioasă de a fi cel puțin pe locul 2”, a încheiat Lincar.

Următorul joc oficial pentru Universitatea va avea loc sâmbătă, 30 aprilie, de la ora 15:00, tot pe teren propriu, cu Unirea Slobozia.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*