,

Escrocii nu dorm. O femeie din Cluj a fost „înțepată” de câteva mii de lei de un constructor fals din Galați

Posted by

O femeie din Dej a fost înșelată de un bărbat din Galați care i-a promis că îi va amenaja locuința și i-a plătit acestuia în avans câteva mii de lei, dar acesta a încasat banii și a dispărut.

Potrivit IPJ Cluj, luni, 28 februarie, în urma activităților investigative derulate, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dej au identificat un bărbat în vârstă de 32 de ani, din județul Galați, bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de înșelăciune.

În urma cercetărilor a reieșit faptul că la data de 25 noiembrie 2021, bărbatul ar fi încheiat o înțelege cu o femeie în vârstă de 49 de ani, din județul Cluj, în scopul efectuării unor lucrări de construcție a unui container modular, în schimbul căruia cele două persoane ar fi convenit asupra sumei de 9.500 de lei.

În urma executării parțiale a lucrării, bărbatul ar fi pretins și primit un avans de 5.000 de lei, însă ulterior, acesta nu a mai putut fi contactat de femeie.

Cu sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Galați, cel în cauză a fost depistat, prejudiciul fiind recuperat în totalitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *