Acasă EVENIMENTE Este Neluțu Varga noul stăpân al Clujului? De la un bișnițar de...

Este Neluțu Varga noul stăpân al Clujului? De la un bișnițar de la „Conti” la un om cu o influență puternică în justiție

0

Omul de afaceri Neluțu Varga, patronul clubului de fotbal CFR Cluj, cel care a moștenit multe dintre afacerile lui Arpad Paszkany, a ajuns să se creadă noul stăpân al Clujului.

Dintr-un biet bișnițar care vindea parfumuri în centrul orașului, în zona Piața Unirii, făcându-și veacul și în incinta fostului hotel Continental, Neluțu Varga a ajuns un prosper om de afaceri care activează în imobiliare și susține puternic financiar clubul CFR. Mai mult, acesta a ajuns să aibă o influență puternică în justiția clujeană, fiind o săgeată importantă a celebrului Grup de la Cluj, format din Vasile Dâncu și Ioan Rus, doi dintre cei mai puternici oameni politici din Transilvania.

O înregistrare bombă a apărut cu patronul lui CFR, Neluțu Varga, în care susține că Laura Codruța Koveși dădea ordine magistraților noaptea.

Acesta a declarat că știe cum se fac aranjamentele în justiție.

„Atenție! Problema voastră a venit de la Codruța și am aflat-o întâmplător de la procurori, nu de la mine. Nu eu spun. Ălora le-a fost frică. Îi chema dimineața și noaptea la 1 ***** aia din Bruxelles. Și i-au aliniat pe toți, și pe judecători și pe toată lumea, cine vă dă câștig de cauză, asta am aflat după câteva zile, când ți-am și spus. Deci pentru mine problemele astea nu-s probleme.

Nu ți-am cerut nimic. O să încerc să fac tot posibilul să nu mai pută. Ca să se poziționeze cumva neutru. Bă, nu mai am treabă cu ea. Înțelegi? Asta a făcut. Dar mai departe, ***** aia, că are boală, că-i e ciudă când e femeie, că ele au o rivalitate și nu știu ce, când a pus-o în funcție, nu știu ce *****, că am înțeles că Elena a pus-o în funcție pe Codruța și au ele ceva rivalitate între ele”, spunea Neluțu Varga într-o înregistrare obținută de Realitatea PLUS.

Varga este considerat un apropiat al senatorului clujean PSD Vasile Dâncu.

Ascultă două înregistrări BOMBĂ obținute pe surse de Foaia Transilvană

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.