,

Ești în căutarea unui loc de muncă la Cluj? La BT Arena începe Târgul de Cariere 2023!

Posted by

La Cluj-Napoca începe o nouă ediție a Târgului de Cariere, care aduce numeroase oportunități profesionale, zeci de angajatori, o serie de activități conexe și premii.

Evenimentul se derulează în 15 și 16 martie, la Sala Polivalentă (BT Arena). Spre deosebire de edițiile precedente, primăvara aceasta, programul evenimentului va fi unul prelungit, pentru a oferi posibilitatea unui număr cât mai mare de persoane să ajungă la întâlnirile față în față cu angajatorii.

Astfel, programul evenimentului va cuprinde intervalul 11:00 – 19:00 (prima zi) și 11:00 – 17:00 (a doua zi). Până în acest moment, la eveniment și-au confirmat prezența 60 de companii și sunt așteptați aproximativ 5000 de candidați.

Angajatorii momentului din diverse domenii de activitate sunt în căutare de talente și abia așteaptă să îți prezinte povestea companiei lor, ofertele de angajare sau oportunitățile pe care ți le pun la dispoziție, pentru a te convinge să li te alături. Printre pozițiile deschise în cadrul companiilor participante se numără: specialiști în relații și suport clienți, consultanți financiari, ingineri, programatori, mecanici, operatori back office, team leaderi, agenți de vânzări, testeri, operatori de producție, lucrători comerciali, studenți pentru diverse internshipuri”, arată organizatorii.

Ce companii caută angajați

Ediția de primăvară va fi marcată de prezența unui număr mare de companii din diferite sectoare de activitate. Printre acestea se află și Michelin, companie ce își mărește echipa după fiecare ediție, oferind celor proaspăt angajați și posibilități de relocare.

De asemenea, dacă ești interesat de o carieră în domeniul IT, poți afla mai multe trecând pe la standurile Take Off Labs, Veeam, Broadridge sau Generix Group România. În același timp, la Târgul de Cariere va participa și Danieli Group, unul dintre principalii producători, la nivel mondial, de instalații și mașini pentru industria metalelor.

Cei interesați de o carieră în domeniul farmaceutic, trebuie să știe că reprezentanții STADA au confirmat, la rândul lor, prezența la eveniment și sunt pregătiți să răspundă întrebărilor tale.

Pregătiți pentru interacțiunile față în față sunt și cei din echipa MDPI, care își doresc să descopere și să recruteze noi talente în domeniul cercetării.

De la Târgul de Cariere nu vor lipsi nici Banca Transilvania, Bosch, MOL România, Emerson, Steelcase, Accenture, IPSO Agricultură sau JKS România, care vin cu numeroase oportunități profesionale și ultimele noutăți din domeniul de activitate.

Alte activitati conexe

Târgul de Cariere nu vine la Cluj doar cu joburi, ci și cu activități conexe. În cea de-a doua zi de eveniment, între 8:30 și 10:00, Târgul de Cariere va fi gazda Creative Mornings, care se alătură cu un invitat special: Andrei C. Miu, fondator și director al Laboratorului de Neuroștiințe Cognitive, din cadrul Departamentului de Psihologie al Universității Babeş-Bolyai.

El te va ajuta să găsești și să regăsești rezilientul din tine. O altă noutate a acestei ediții este redată prezența The Inner.

Aceștia te așteaptă în spațiul lor special amenajat să povestiți despre cum poți avea un echilibru între viața personală și cea profesională sau despre cât de importantă este bunăstarea la locul de muncă și cum o poți obține.

Premii pentru participanți

De la un astfel de eveniment nu pot lipsi premiile. Acestea sunt oferite de BestJobs, partenerul de recrutare de la Târgul de Cariere. Pentru a le câștiga, participanții trebuie să descarce aplicația BestJobs, să își pregătească CV-ul, să vină la eveniment și să extragă lozurile norocoase care constau în produse marca Logitech G și multe alte premii surpriză.

La fel ca sezonul trecut, și cetățenii ucraineni vor avea posibilitatea să își găsească un loc de muncă potrivit. Aceștia vor avea un stand dedicat, marcat corespunzător în cadrul evenimentului, unde vor putea solicita și primi informații despre oportunitățile profesionale disponibile pentru ei.

Interviuri față în față

Întâlnirile față în față cu recrutorii vor fi completate de livestream-ul din studioul mobil aflat la fața locului, care va aduce în prim-plan detalii despre locurile de muncă disponibile și interviuri cu reprezentanții companiilor pe diverse teme. Acesta va fi difuzat pe canalele de Facebook, LinkedIn, YouTube ale evenimentului și pe targuldecariere.ro în prima zi a evenimentului.

Chiar dacă primul pas spre angajare e față în față, poți aplica și online la joburile existente, cu ajutorul unui cont creat înainte, în timpul, dar și după eveniment, pe platforma https://www.targuldecariere.ro/cluj-global.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *