Eterna firmă abonată la bani publici, Coral Impex, demarează de la începutul lunii mai începe o nouă etapă de dezinsecție pe domeniul public și privat din Cluj-Napoca

Una dintre societățile abonate la bani public, Corel Impex SRL, firma de casă a Primăriei Cluj-Napoca pentru dezinsecția orașului, va începe după sărbătorile de Paște o nouă etapă de dezinsecție pe domeniul public și privat, atât la persoane fizice, cât și juridice.

Operațiunea se va desfășura în perioada 4 – 31 mai 2021, între orele 22.00–06.00, în funcție de condițiile meteorologice.

Produsele folosite sunt CYMINA PLUS și MICROSIN pentru actvitatea de dezinsecție – combatere țânțari și VECTOBAC WG pentru activitatea de delarvizare, produse ce se regăsesc în Registrul Național al produselor biocide și sunt autorizate pentru profilaxia sanitar umană de Ministerul Sănătății – Comisia Națională a Produselor Biocide.

Acțiunea este realizată de S.C. CORAL IMPEX S.R.L. și se desfășoară în conformitate cu prevederile legale.

Pentru o eficienţă cât mai mare a aplicării măsurilor de combatere şi eliminare a unor potenţiale focare de infecţie si pentru evitarea unor reinfestări sau apariţii a unor noi zone contaminate, specialiștii recomandă tuturor cetăţenilor, asociaţiilor de locatari/proprietari,agenţilor economici şi instituţiilor de pe raza municipiului Cluj-Napoca, să efectueze tratamente de dezinsecţie pe păşuni, în depozite de anvelope uzate, subsoluri, casa scării de la blocuri etc. în perioada de desfășurare a acţiunilor de dezinsecţie efectuate pe domeniul public și privat, spații deschise ale persoanelor fizice și juridice.