EVENIMENTE, POLITIC

Eternul util Marinel Andro. De la Ghiță Funar la Alin Tișe, prin PRM, PD și PNL s-a întors la Consiliul Județean Cluj

Cei de la USR Cluj au ironizat accederea lui Marinel Andro, pe un post în Consiliul Județean Cluj. Andro era pe lista supleanților dar a urcat o treaptă după demisia lui Ionuț Rusu, de la Sala Polivalentă, care este cercetat acum de DNA Cluj.

„Faceți cunoștință cu Marinel Andro, noul consilier județean din partea PNL, angajat al Primăriei Municipiului Cluj-Napoca pe postul de Șef Serviciu în cadrul Poliției Locale”, susțin cei de la USR Cluj.

Cu părul vopsit și cu emoția inerentă momentului, Andro Marinel a depus jurământul de consilier județean la ședința din data de 10 februarie 2022.

Dacă nu știți cine este Marinel Andro nu ați pierdut nimic. El a fost ”recrutat” în aparatul politico-administrativ de către fostul primar al Clujului, Gheorghe Funar. Cei mai vechi prin orașul ăsta cunosc faptul că Funar și Andro erau nedespărțiți. Ultimul a ocupat chiar și o funcție în Partidul România Mare dar și una în aparatul Primăriei Cluj Napoca, cea de șef al Serviciului de Pază.

S-a făcut util pentru PDL și apoi PNL

În 2004, Ghiță Funar a pierdut alegerile pentru Primăria Cluj Napoca, în locul lui urcând Emil Boc. Cu toate astea, Andro nu a suferit prea mult după fostul său ”boss”, și a trecut cu arme și bagaje la democrat liberali. A fost consilier județean de mai multe ori de la PDL, apoi s-a convertit la liberalism, când vechiul PDL s-a mutat cu arme și bagaje la PNL.
 
Marinel Andro este un om din categoria celor ”de pluton”. În numeroasele mandate de consilier județean nu a ieșit niciodată în faă cu ceva spectaculos. Este atât de important încât pe google, după zeci de ani politică există cu el doar cîteva fotografii.
 
În schimb, Andro își vede liniștit de postul său călduț de la Poliția Locală Cluj Napoca, unde este șeful unui serviciu în cadrul Poliției Locale Cluj Napoca, și unde primește un salariu anual de 108.000 de lei. Soția lui Andro, Florica, este și ea angajată la Primăria Cluj Napoca, și are un venit anual de 78.000 de lei. Așa se face că familia Andro are un venit lunar net de 15.0000 de lei, iar pacea trebuie să domnească mult și bine în actualele condiții.

Ironizat chiar și de Alin Tișe

La ceremonia de investire în funcția de consilier județean Cluj, președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe nu s-a putut abține să nu facă o remarcă la adresa lui Andro Marinel.
 
„Dacă cumva veți mai primi amenzi când reluăm activitatea aici, la Consiliul Județean, și… știți că au fost probleme că primeam amenzi pe mașinile pe care le parcați aici. Știți la cine să apelați ca să rezolve această problemă și să nu mai amendeze nimeni consilierii județeni, aleși ai clujenilor. Mulțumesc domnule Andro. O să avem o pilă la Primărie… o să puteți apela cu încredere la dânsul. S-ar putea ca și dânsul să fie amendat, nu de alta, dar încercăm cu sprijinul dânsului să găsim soluții, ca să nu mai primiți amenzi”, a spus Tișe.
 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*