,

Liderul PNL Rareș Bogdan, poreclit „30 de zile”, ironizat și luat la mișto după ce și-a pus poze cu biblioteca. „Iar ștergeai cărțile de praf?”- FOTO

Posted by

Liderul PNL Rareș Bogdan, europarlamentar clujean, nu are o imagine prea bună în ochii românilor și este poreclit 30 de zile, după ce în urmă cu mult timp s-a lăudat într-un discurs delirant că dacă va ajunge la putere va desființa în 30 de zile pensiile speciale.

Ei bine, acest lucru nu s-a întâmplat, iar pensiile speciale nu le-a desființat nimeni, iar clasa politică nu dă semne că și-ar dori acest lucru.

Rareș Bogdan este unul dintre cei mai contestați și ironizați parlamentari liberali, având o imagine extrem de proastă în electorat. Acesta a fost luat la mișto și astăzi după ce și-a pus șase fotografii pe pagina sa oficială de Facebook cu fiica sa și cu biblioteca în spate.

„Am plecat Vineri la Cluj, Sambata dimineata la 06.00 la Londra, intalniri multiple acolo Sambata si Duminica pana seara tarziu la Londra si Nothingham, azi dimineata la 05.00 am aterizat la Bucuresti. A ajuns si Printesa azi de la Gradinita si a ramas uimita sa ma gaseasca acasa, in Biblioteca”, a scris Rareș Bogdan, care a fost atât de contestat și ironizat încât a luat decizia de a limita comentariile.

În bibliotecă. Iar ștergeai cărțile de praf?”, a scris Mihai Radu.

Tapetul ăla cu cărți arată incredibil de bine, a comentat Radu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *