,

Evitați benzinăriile Mol. Oficiali români vorbesc despre un ordin emis de la Budapesta

Posted by

Un înalt oficial român a declarat pentru Foaia Transilvană că doar la benzinăriile Mol există o creștere artificială a prețurilor la carburanți. Acest lucru este confirmat de fotografiile publicate de clujeni pe facebook care arată că la benzinăriile Mol prețurile sunt foarte mari. Și doar acolo.

Aceste prețuri se datorează unui ordin al premierului maghiar, Viktor Orban care a dispus plafonarea achizițiilor de carburanți și impunerea unui program de funcționare în toate stațiile de carburanți controlate de statul maghiar.

Explicația este că Ungaria se confruntă cu o criză de carburanți și din acest motiv a fost luată aceasta decizie.

În urmă cu 30 de minute, ministrul Energiei din România, Virgil Popescu a anunțat că la stațiile OMV, Petrom sau Rompetrol nu sunt probleme cu prețurile.

„România nu are nicio problemă cu aprovizionarea cu carburanți în benzinării. Am avut astăzi întâlniri de lucru cu reprezentanții Rompetrol și ai OMV Petrom și am primit asigurări că există stocuri suficiente de produse petroliere și vor asigura livrările către clienți. Totodată, vreau să le transmit românilor că nu trebuie să intre în panică și să stea la cozi. AVEM SUFICIENTE STOCURI!”, a precizat oficialul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *