Acasă EVENIMENTE Exclusiv! ”Blonda” lui Boc s-a mutat la Ministerul de Interne! Ștefania Ferencz...

Exclusiv! ”Blonda” lui Boc s-a mutat la Ministerul de Interne! Ștefania Ferencz va face legea în minister!

0

Premierul României, Florin Cîțu a semnat o decizie prin care omul de încredere al primarului Emil Boc, a fost numit într-o funcție importantă la Ministerul de Interne.

„Începând cu data de 22 ianuarie 2021, doamna Ștefania Gabriella Ferencz, consilier parlamentar la Parlamentul României – Camera Deputaților, exercită cu caracter temporar, prin detașare, funcția publică vacantă din categoria înalților funționari publici de secretar general al Ministerului Afacerilor Interne, pentru o perioadă de șase luni”, se arată în decizia publicată în Monitorul Oficial al României, în data de 18 ianuarie 2021.

Cel care a făcut propunerea este Lucian Bode, fost ministru al Transporturilor, în prezent ministru de Interne. De altfel, Ștefania Ferencz a ocupat funcția de secretar general al Ministerului Transporturilor în perioada în care Bode a fost ministru.

Cine este ”blonda” lui Boc

Ștefania Ferencz a avut o carieră fulminantă: șefă de cabinet parlamentar la 25 de ani, șef direcție Serviciul Patrimoniu, în cadrul Primăriei Cluj Napoca, șefă de cabinet al primului ministru Emil Boc, Secretar general al Guvernului, Secretar de stat, membru în CA al EON Gaz și CS Contragarantare si Comitetul Interministerial de Finantari, Garantii si Asigurari al Eximbank, iar apoi membru în CN al CNVM.

De altfel, Ștefania Ferencz este omul de încredere al primarului Clujului, Emil Boc.

Cei mai speriați de venirea Ștefaniei Ferencz la Ministerul de Interne au fost cei de la Serviciului de Informații și Protecție Internă, serviciul secret al MAI, unde au fost anulate recent toate concursurile de promovare.

foto: Inquam

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.