Exclusiv! Caz incredibil la Dej. Copil găsit putrezit într-o casă! Imagini de coșmar!

Posted by

Un copil de nouă ani a fost găsit în comă, în casa în care locuiește alături de mama lui, în stare de putrefacție. Scena și mirosul i-a șocat pe medicii și pe polițiștii care au preluat copilul din casa unde se afla.

Mama copilului, spune un polițist care a fost prezent la fața locului, era complet incoerentă și nu s-a putut sta de vorbă cu ea. ”În viața mea nu am văzut un asemenea caz. Copilul era în comă. Era putrezit de sus și până jos. A fost dus la Spitalul municipal Dej. Mi se pare incredibil că un astfel de caz să nu fie cunoscut de asistenții sociali de la Primăria Dej. În ce țară trăim? Fiecare avem copii acasă și ne pasă, și ne doare”, spune polițistul.

Autoritățile medicale care au intervenit de urgență susțin că nu au văzut un astfel de caz în ultimii 30 de ani. ”Este un copil cu probleme medicale grave. Cu siguranță va fi o anchetă penală. Copilul era într-o stare comatoasă de etiologie neprecizată. S-a anunțat Poliția și se face o anchetă. S-a transferat la UPU Cluj. Starea lui este gravă și sunt alte autorități care vor cercetat cazul”, a declarat managerul medical de la Spitalul Municipal Dej, Antonela Năstase.

”Oficial Poliția Dej nu a comunicat alte informații. Poliția Cluj a precizat doar că a fost constituit un dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorului, oamenii legii fiind anunțați de către cei de la Spitalul din Dej.  Un astfel de caz arată pentru a mia oară că autoritățile statului, fie ele de la Poliție, Parchet sau inspectorii sociali de la primării sunt complet pe lângă subiect.

Cei de la Primăria Dej habar nu au de acest caz și de faptul că în secolul 21 un copil este lăsat să putrezească la propriu. Primarul din Dej, Morar Costan fiind preocupat mai degrabă cum să justifice că este un traseis politic, trecând în aceste zile de la PSD la PNL, de unde va candida din nou pentru un mandat de primar.

Între timp, copil a fost transferat la Spitalul de Pediatrie din Cluj Napoca, unde a fost internat direct la terapie intensivă. Imaginile sunt att de grave încât nu pot fi făcute publice. Medicii încearcă să salveze viața copilului. Imaginile cu copilul în comă sunt de groază.

Foaia Transilvana vă prezintă o imagine cu abdomenul putrezit al minorului din Dej.

 

 

2 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *