EVENIMENTE, STIRE PRINCIPALA

EXCLUSIV! Cum arată casa lui Emil Boc de la Câmpenești. Nu e palat

Foaia Transilvană vă prezintă în exclusivitate imagini cu casa cumpărată de Emil Boc, în localitatea Câmpenești, comuna Apahida. Dacă ați crezut cu primarul Clujului și-a luat un ”palat”, v-ați înșelat amarnic.

Locuința este situată pe strada ”polițiștilor” din Câmpenești, o zonă unde parcelele de 500 de metri pătrați, sunt concesionate de polițiști. De altfel, spun cei care locuiesc în zona respectivă, casa respectivă a fost construită de la o polițistă care lucrează la Serviciul de Înmatriculări și Permise de Conducere, pe două parcele concesionate în perioada 2003-2004, de către Primăria Apahida, la o sumă modică.

”Doamna în cauză a avut două parcele de 500 de metru pătrați pe care le-a comasat într-un singur lot de 1000 de metri pătrați, pe care a construit o casă cu vedere la lac. Această proprietate a fost cumpărată de Emil Boc”, ne-a declarat unul dintre polițiștii care locuiesc în zonă.

Casa este are vedere la lacurile de pescuit dar nu este situată în imediata apropiere a acestora.

Ce spune Boc despre casa cumpărată recent

Proprietatea are 105 mp și a costat 115.000 de euro. Terenul este de 1.000 de mp, având perspectivă foarte bună asupra lacurilor. Primarul nu a trecut în declarația de avere vreun credit nou, ceea ce arată că acest nou imobil a fost plătit cu bani adunați din economiile de anii trecuți.

Primarul Clujului declara la finalul aprilie 2021 că a cumpărat o casă în Câmpenești. Surse apropiate familiei Boc au declarat pentru Foaia Transilvană că primarul Clujului nu și-a dorit foarte tare să cumpere această locuință. În schimb, Emil Boc a cedat în fața insistențelor soției lui, Oana Boc, care este cadru didactic la Facultatea de Litere din cadrul Universității Babeș Bolyai. Oana Boc a scris mai multe cărți de poezie pe care le-a publicat la edituri de prestigiu. Se pare că locuința de la Câmpenești care are o terasă foarte generoasă cu privire la lacurile din zonă îi va aduce Oanei Boc inspirația de care are atât de multă nevoie.

6 Comments

  1. Pingback: De pe plaja din Dubai, Alin Tișe a primit un șoc! A fost atacat de hackeri | Foaia Transilvana

  2. Pingback: (FOTO) Cinstitul Boc și-a tras o vilă – România

  3. Pingback: Cum arată casa pe care Emil Boc a dat peste 100.000 de euro - FOTO - Barikada

  4. Pingback: Foto. Cum arată noua vilă cumpărată recent de Emil Boc. Spre ce lac are vedere - Bugetul.ro

  5. Pingback: Foto. Cum arată noua vilă cumpărată recent de Emil Boc. Spre ce lac are vedere | PROFI 24 TV

  6. Pingback: Cine se întrece cu Johannis? – Blogu' lu' Mitica

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*