Acasă EVENIMENTE EXCLUSIV! Cum arată casa lui Emil Boc de la Câmpenești. Nu e...

EXCLUSIV! Cum arată casa lui Emil Boc de la Câmpenești. Nu e palat

6

Foaia Transilvană vă prezintă în exclusivitate imagini cu casa cumpărată de Emil Boc, în localitatea Câmpenești, comuna Apahida. Dacă ați crezut cu primarul Clujului și-a luat un ”palat”, v-ați înșelat amarnic.

Locuința este situată pe strada ”polițiștilor” din Câmpenești, o zonă unde parcelele de 500 de metri pătrați, sunt concesionate de polițiști. De altfel, spun cei care locuiesc în zona respectivă, casa respectivă a fost construită de la o polițistă care lucrează la Serviciul de Înmatriculări și Permise de Conducere, pe două parcele concesionate în perioada 2003-2004, de către Primăria Apahida, la o sumă modică.

”Doamna în cauză a avut două parcele de 500 de metru pătrați pe care le-a comasat într-un singur lot de 1000 de metri pătrați, pe care a construit o casă cu vedere la lac. Această proprietate a fost cumpărată de Emil Boc”, ne-a declarat unul dintre polițiștii care locuiesc în zonă.

Casa este are vedere la lacurile de pescuit dar nu este situată în imediata apropiere a acestora.

Ce spune Boc despre casa cumpărată recent

Proprietatea are 105 mp și a costat 115.000 de euro. Terenul este de 1.000 de mp, având perspectivă foarte bună asupra lacurilor. Primarul nu a trecut în declarația de avere vreun credit nou, ceea ce arată că acest nou imobil a fost plătit cu bani adunați din economiile de anii trecuți.

Primarul Clujului declara la finalul aprilie 2021 că a cumpărat o casă în Câmpenești. Surse apropiate familiei Boc au declarat pentru Foaia Transilvană că primarul Clujului nu și-a dorit foarte tare să cumpere această locuință. În schimb, Emil Boc a cedat în fața insistențelor soției lui, Oana Boc, care este cadru didactic la Facultatea de Litere din cadrul Universității Babeș Bolyai. Oana Boc a scris mai multe cărți de poezie pe care le-a publicat la edituri de prestigiu. Se pare că locuința de la Câmpenești care are o terasă foarte generoasă cu privire la lacurile din zonă îi va aduce Oanei Boc inspirația de care are atât de multă nevoie.

6 COMENTARII

  1. […] Primarul Clujului declara la finalul aprilie 2021 că a cumpărat o casă în Câmpenești. Surse apropiate familiei Boc au declarat pentru Foaia Transilvană că primarul Clujului nu și-a dorit foarte tare să cumpere această locuință. În schimb, Emil Boc a cedat în fața insistențelor soției lui, Oana Boc, care este cadru didactic la Facultatea de Litere din cadrul Universității Babeș Bolyai. Oana Boc a scris mai multe cărți de poezie pe care le-a publicat la edituri de prestigiu. Se pare că locuința de la Câmpenești care are o terasă foarte generoasă cu privire la lacurile din zonă îi va aduce Oanei Boc inspirația de care are atât de multă nevoie, conform celor de la foaiatransilvana.ro. […]

  2. […] Primarul Clujului declara la finalul aprilie 2021 că a cumpărat o casă în Câmpenești. Surse apropiate familiei Boc au declarat pentru Foaia Transilvană că primarul Clujului nu și-a dorit foarte tare să cumpere această locuință. În schimb, Emil Boc a cedat în fața insistențelor soției lui, Oana Boc, care este cadru didactic la Facultatea de Litere din cadrul Universității Babeș Bolyai. Oana Boc a scris mai multe cărți de poezie pe care le-a publicat la edituri de prestigiu. Se pare că locuința de la Câmpenești care are o terasă foarte generoasă cu privire la lacurile din zonă îi va aduce Oanei Boc inspirația de care are atât de multă nevoie, conform celor de la foaiatransilvana.ro. […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.