EXCLUSIV! Pedofilul de la Iulius Mall a avut un complice! Ce grozăvii se întâmplau în incinta mall-ului

Posted by

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj Napoca susțin că pedofilul de la Iulius Mall, a avut un complice care a fost arestat, la rândul lui, în data de 21 mai 2020.

Potrivit datelor oficiale, al doilea pedofil se numește Ilieș Iosif și este acuzat că a abuzat sexual copii cu vârste fragede, unul dintre aceștia având doar nouă ani. Procurorii susțin că a fost deschis un dosar penal, 2660/P/2020, care se referă la ambii pedofili arestați, Ilieș Iosif și Cristoreanu Zoltan. În prezent se desfășoară urmărirea penală faţă de inculpaţii:

Ilieș Iosif pentru comiterea infracțiunilor de agresiune sexuală în formă continuată, prev. de art. 219 alin. l şi 2 lit. c) cu aplic. art. 35 alin. l C.pen. și agresiune sexuală, prev. de art. 219 alin. 1 şi 2 lit. c) C.pen., ambele cu aplicarea art. 38 alin. l COd Penal. Mai exact pedofilul este acuzat că: ”în perioada februarie – mai 2020, în repetate rânduri, profitând de incapacitatea persoanei vătămate minore (în vârstă de 11 ani) de a-şi exprima voinţa, inculpatul ar fi săvârşit acte de natură sexuală (altele decât cele specifice violului) asupra acesteia, atât într-o încăpere din incinta unui centru comercial din Cluj-Napoca, precum și la locuința inculpatului, cumpărându-i acesteia în prealabil diverse bunuri sau produse alimentare; de asemenea, în seara zilei de 17.05.2020, în timp ce se aflau în locuința unuia dintre minori, profitând de incapacitatea acestora de a-și exprima voința, inculpatul ar fi exercitat asupra a două persoane vătămate minore (în vârstă de 11 ani, respectiv 9 ani) acte de natură sexuală (altele decât cele specifice violului)”.

Referitor la al doilea pedofil, Cristoreanu Zoltan (foto), procurorii susțin că acesta a comis mult mai multe fapte decât cele prezentate de foaiatransilvană.ro, aici.

Cristureanu Zoltan este cercetat pentru comiterea infracțiunilor de agresiune sexuală, prev. de art. 219 alin. l şi 2 lit. c) C.pen., agresiune sexuală în formă continuată prev. de art. 219 alin. l şi 2 lit. c) cu aplic. art. 35 alin. l C.pen., agresiune sexuală în formă continuată, prev. de art. 219 alin. l şi 2 lit. c) cu aplic. art. 35 alin. l C.pen., toate cu aplic. art. 44 şi în cond. art. 38 alin. l C.pen. Mai exact, ”în luna februarie 2020, în timp ce se aflau într-o încăpere din incinta unui centru comercial din Cluj-Napoca, profitând de incapacitatea persoanei vătămate minore (în vârstă de 11 ani) de a-şi exprima voinţa, inculpatul ar fi săvârşit acte de natură sexuală (altele decât cele specifice violului) asupra acesteia, promițându-i o sumă de bani; de asemenea, în vara anului 2018, profitând de incapacitatea de a-şi exprima voinţa a persoanelor vătămate minore (în vârstă de 10 ani, respectiv 12 ani), inculpatul ar fi săvârşit acte de natură sexuală asupra acestora, în repetate rânduri, atât într-o încăpere din incinta unui centru comercial din Cluj-Napoca precum și la locuința inculpatului.

 Ambii inculpați se află în arest preventiv, la propunerea procurorului, judecătorul de drepturi și libertăți dispunând arestarea preventivă a acestora, pentru 30 de zile, începând cu data de 21.05.2020, respectiv 22.05.2020.

Cercetările se desfășoară în cauză de către organele de cercetare penală din cadrul IPJ Cluj – SIC, sub supravegherea procurorului. De asemenea, în cauză a fost acordat sprijin de către lucrători de poliție din cadrul IPJ Teleorman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *