Acasă EVENIMENTE EXCLUSIV Starea de sănătate a patronului de la CFR Cluj nu este...

EXCLUSIV Starea de sănătate a patronului de la CFR Cluj nu este una foarte bună. Este internat la neurochirugie cu un diagnostic serios

0

Patronul celor de la CFR Cluj nu s-a simțit bine și a mers la doctor, fiind internat de urgență la Clinica de Neurochirurgie din Cluj Napoca. Cazul a fost preluat direct de către neurochirurgul de talie mondială, profesorul clujean Ștefan Florian.

Surse medicale ne-au declarat că Neluțu Varga a suferit un atac cerebral, fiind în stare inoperabilă, cel puțin pentru moment. Medicii clujeni au luat decizia de a-i induce medicamentos, patronului de la CFR Cluj o stare neuro-vegetativă, fiind practic într-un fel de comă indusă. Manevra medicală are rostul a de calma spasmul cerebral și de a evita extinderea daunelor cerebrale suferite, ca urmare a unei stări de stres.

A fost efectuat un prim examen tomograf/RMN, care a indicat că cea mai bună conduită terapeuetică pentru moment este inducerea acestei stări de neuro relaxare, urmând ca în viitoarul apropiat, medicii să ia și alte decizii.

Urmează o reevaluare la 4-7 zile și un nou control RMN/computer tomograf pentru a vedea dacă leziunile cerebrale, persistă sau au dispărut.

Familia așteaptă vești de la medici

Informațiile furnizate nouă de surse  medicale autorizate, au fost confirmate și de membrii familiei lui Neluțu Varga, zis ”Toti”.

În momentul în care Neluțu Varga a ajuns la spital i-a fost deja afectată funcția cerebrală care controlează vorbirea dar și parte din echilibru. Acest lucru indică un atac cerebral în zona creierului mic.

„I s-a făcut tromboliză. A ajuns foarte repede la spital, în timp util, și medicii au reușit să îi facă tromboliză. Am înțeles că este un tratament de ultimă generație. El a ajuns la spital și nu mai putea vorbi și avea mici probleme de echilibru. El este acum sub supravegherea medicilor”, ne-a declarat una dintre rudele lui Neluțu Varga.

Contactat, profesorul doctor Ștefan Florian a evitat să facă comentarii despre sănătatea lui Neluțu Varga. „E spre bine. Își revine. E pe drumul cel bun”, a comentat scurt profesorul Florian.

Clubul are datorii foarte mari

Neluțu Varga a cedat la scurt timp după ce echipa CFR Cluj a pierdut calificarea în Champions League, chiar la Cluj Napoca.

Astfel, clubul de fotbal a pierdut câteva milioane de euro, bani cu care Neluțu Varga spera să mai salveze situația critică din contabilitatea socieății comerciale care adminitrează echipa de fotbal.

La finele anului 2021, clubul CFR avea datorii de 129.8 milioane de lei, aproape 26 de milioane de euro, potrivit documentului pe care îl anexăm.

În urma aceste deziluzii, mai susțin apropiații lui Varga, acesta s-a supărat foarte tare iar pe acest fond a suferit atacul cerebral.

Ce susțin oficialii de la CFR Cluj

Cristi Balaj, un oficial de la CFR Cluj a declarat că starea Neluțu Varga a primit ajutor medical în timp util, fără a spune nimic despre starea de sănătate a acestuia.

„Foarte multe informaţii nu avem. Ştim doar că e bine îngrijit. Noroc că s-a întâmplat în Cluj, aproape de casă, cu noi lângă el. Primul ajutor i-a fost acordat într-un timp foarte scurt. Nu am vorbit cu el, dar am înţeles că e bine, e foarte bine. Nu vor exista probleme, dar e monitorizat atent şi pretenţia e mai importantă decât să trebuiască să repari. Nu cunosc amănunte despre externare, membrii familiei au informaţii. Am fost liniştit că totul e OK, nu pot decât să-i doresc sănătate şi să-i spun că suntem alături de el. Ne-am îngrijorat cu toţii. Important e că îşi va reveni, e bine îngrijit şi nu putem decât să ne bucurăm pentru această veste”, a spus Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj,

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.