Acasă STIRE PRINCIPALA EXCLUSIV! Suspiciune de șoc anafilactic după vaccinul anti Covid 19! S-a întâmplat...

EXCLUSIV! Suspiciune de șoc anafilactic după vaccinul anti Covid 19! S-a întâmplat la Gherla!

6

Un angajat de la Căminul pentru Persoane Vârstnice de la Gherla a fost transportat de urgență la spitalul din oraș, la scurt timp după ce s-a vaccinat anti Covid 19.

Potrivit unor angajați ai căminului care se află în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Cluj, care aparține de Consiliul Județean Cluj, în cursul zilei de miercuri, angajații centrului și persoanele internate au fost programate la vaccin.

În jurul ore 12.00, unul dintre angajații a fost vaccinat dar la scurt timp i s-a făcut rău. Martorii au declarat pentru foaiatransilvană.ro că angajatul, care este o femeie, contabilul instituției, părea mai mult inertă. ”S-a sunat de urgență la 112 și am așteptat mai bine de o oră să vină ambulanța. Colega noatră era galbenă la față. Nici nu m-am putut uita. Au ținut-o în ambulanță mai bine de 30 de minute după care au dus-o la spitalul din Gherla”, a declarat angajatul respectiv.

De menționat este faptul că în fiecare centru de vaccinare trebuie să fie și o echipaj medical pregătit să acorde primul ajutor medical. Ori în cazul de față, medicii de la DGASPC Cluj și-au luat angajamentul să vaccineze persoanele internate și personalul angajat.

Din primele informații se pare că în cazul angajatei de la Gherla ar fi vorba despre o suspiciune de șoc anafilactic.

Directorul interimar al DGASPC CLuj, Nicoleta Molnar a refuzat să facă publice date despre acest caz. ”Vă rog să completați o cerere de informații și noi vă vom răspunde”, a spus Molnar.

Contabila a fost internată!

Un oficial de la Spitalulul Municipal Gherla a declarat că persoana adusă cu ambulanța de la Centrul pentru Persoane Vârstnice a fost internată de urgență și va rămâne sub observația medicilor.

Cei de la DGASPC Cluj au revenit și ne-au comunicat faptul că persoana în cauză a acuzat o stare de rău, la scurt timp după ce a fost vaccinat.

”În urma discuției cu echipa de medici care asistă procesul de vaccinare a rezultat faptul că persoana în cauză a prezentat o stare de lipotimie motiv pentru care a fost solicitat serviciul de ambulanță, în prezent fiind internată în Spitalul Municipal Gherla cu Stare post vaccinare anti Covid 19 și va rămâne în continuare spitalizată pentru monitorizare”, au comunicat cei de la DGASPC Cluj.

Intersant ar fi de aflat de când o persoană care suferă de o lipotimie se umflă la față și la gât și este și internată? Răspunsul este oferit de un medic de la UPU Cluj. ”Lipotimia are alte manifestări clinice”.

6 COMENTARII

  1. […] În jurul ore 12.00, unul dintre angajații a fost vaccinat dar la scurt timp i s-a făcut rău. Martorii au declarat pentru foaiatransilvană.ro că angajatul, care este o femeie, contabilul instituției, părea mai mult inertă. ”S-a sunat de urgență la 112 și am așteptat mai bine de o oră să vină ambulanța. Colega noatră era galbenă la față. Nici nu m-am putut uita. Au ținut-o în ambulanță mai bine de 30 de minute după care au dus-o la spitalul din Gherla”, a declarat angajatul respectiv, pentru ziarul local Foaia Transilvană. […]

  2. […] În jurul ore 12.00, unul dintre angajații a fost vaccinat dar la scurt timp i s-a făcut rău. Martorii au declarat pentru foaiatransilvană.ro că angajatul, care este o femeie, contabilul instituției, părea mai mult inertă. ”S-a sunat de urgență la 112 și am așteptat mai bine de o oră să vină ambulanța. Colega noatră era galbenă la față. Nici nu m-am putut uita. Au ținut-o în ambulanță mai bine de 30 de minute după care au dus-o la spitalul din Gherla”, a declarat angajatul respectiv, pentru ziarul local Foaia Transilvană. […]

  3. […] În jurul ore 12.00, unul dintre angajații a fost vaccinat dar la scurt timp i s-a făcut rău. Martorii au declarat pentru foaiatransilvană.ro că angajatul, care este o femeie, contabilul instituției, părea mai mult inertă. ”S-a sunat de urgență la 112 și am așteptat mai bine de o oră să vină ambulanța. Colega noatră era galbenă la față. Nici nu m-am putut uita. Au ținut-o în ambulanță mai bine de 30 de minute după care au dus-o la spitalul din Gherla”, a declarat angajatul respectiv, pentru ziarul local Foaia Transilvană. […]

  4. […] „Dispune arestarea preventivă a inculpatului Lăcătuș Darius Vasile , fără antecedente penale, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 20.01.2021, până în data de 18.02.2021. 2. Cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. 3. Stabileşte suma de 627 lei, onorar pentru apărătorul din oficiu, care se va avansa din fondurile Ministerului Justiţiei, doamnei avocate C.A.M.”, se arată în decizia Judecătoriei Gherla. […]

  5. […] În jurul ore 12.00, unul dintre angajații a fost vaccinat dar la scurt timp i s-a făcut rău. Martorii au declarat pentru foaiatransilvană.ro că angajatul, care este o femeie, contabilul instituției, părea mai mult inertă. ”S-a sunat de urgență la 112 și am așteptat mai bine de o oră să vină ambulanța. Colega noatră era galbenă la față. Nici nu m-am putut uita. Au ținut-o în ambulanță mai bine de 30 de minute după care au dus-o la spitalul din Gherla”, a declarat angajatul respectiv, pentru ziarul local Foaia Transilvană. […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.