Exclusiv! Un nou caz de Covid19 la o creșă din Cluj! De data este vorba despre o educatoare! Creșa se va închide!

Posted by

Potrivit unor oficiali din cadrul Direcției de Sănătate Publică Cluj, un caz de infecție cu SarSCoV2, virusul care produce temuta boală Covid19, a fost înregistrat la o creșă din Cluj Napoca.

Sursele medicale susțin că este vorba despre unitatea de învățământ preșcolar ”Micul Cercetaș”, de pe strada Moților, de data asta fiind infectată chiar o educatoare care a avut contact direct cu micuții în vârstă de până la trei ani.

Din informațiile oficiale, educatoarea a fost deja internată în spital. ”A acuzat simptome și a fost testată. Analizele au ieșit pozitiv”, a spus un oficial de la DSP Cluj.

Soțul educatoarei este jandarm la Detașamentul 2 de la Inspectoratul de Jandarmi Cluj, având ca misiune paza clădirii Băncii Naționale a României, din centrul Clujului. Militarul a fost retras din serviciu fiind izolat la domiciliu, unde așteaptă testul medical pentru depistarea Covid19.

Prefectul de Cluj, Mircea Abrudean a declarat că toți copiii de la grădiniță vor fi testați pentru a vedea dacă au fost sau nu infectați. ”Activitatea la grupă va fi suspendată și va începută o procedură de dezinfecție”, a spus prefectul

2 răspunsuri

  1. Avatar Adriana
    Adriana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *