,

Explozie mare în Mărăști, pe strada Dunării. Oamenii se plâng că li s-au mișcat lucrurile în case deși stau la peste 500 de metri

Posted by

UPDATE – Două persoane au fost rănite grav și au fost transportate la spital cu arsuri după exploziția de pe strada Dunării.

ȘTIRE INIȚIALĂ

O explozie puternică care a avut loc în zona cartierului Mărăști, cel mai probil zona Dunării a creat o adevărată undă de șoc, în toată zona.

Cei care locuiesc în zona Iulius Mall, la 500 de metri distanță, ne-au declarat că explozia s-a resimțit puternic și în zona în care locuiesc ei, dar cu toate astea, lucrurile de prin casă au fost mutate de la locul lor.

„Este o explozie mare pe strada Dunării. Sunt flăcări mari. Sunt pompierii și polițiștii la fața locului”, ne-a declarat Călin Fărcaș, care locuiește în zona Iulius Mall și a filmat evenimentul.

Un alt clujean a declarat că explozia a avut loc lângă o pensiune de pe strada Dunării. Acesta a scris că la fața locului sunt mai multe echipaje de pompieri.

„Bună dimineața! Va fi aglomerat pe strada Dunării, lângă Pensiunea Monor. Acum de câteva minute a explodat ceva. Probabil o vreme nu se va putea circula cu mașinile pe străduța îngustă care o ia spre Iulius, adică pe Dunării 22.În acest moment e fum negru și gros. E explozie urmată de incendiu. Circulați cu prudență!”, a scris un alt clujean.
 
Din primele informații, cei de la ISU Cluj spun că o casă a explodat iar acest fapt a creat vibrații la o distanță de peste 500 de metri.