,

Extremistul agresiv Călin Mărincuș s-a dat în spectacol la vizita premierului Ludovic Orban la Cluj: „Veniți cu mine să vedem bolnavii de coronavirus care nu există”

Posted by

Extremistul clujean Călin Mărincuș, membru și susținător al PSD Cluj-Napoca, s-a dat în spectacol și a făcut circ la vizita electorală la Cluj-Napoca a premierului Ludovic Orban.

Mărincuș este un adept al teoriei conspirației care susține că nu ar exista coronavirus și nu există bolnavi de COVID-19. Acesta l-a acuzat pe Orban că a îngropat țara.

„Veniți cu mine să vedem bolnavii de coronavirus care nu există. Nu mă atingeți că nu fac nimic. Dacă vreți ne întâlnim cu altă ocazie. Coronavirusul este o exagerare și o minciună sprijinită de dvs, domnule premier. Ați îngropat țara asta. Ați distrus munca de-o viață a atâtor oameni. Ba mai mult ne condamnați și copiii să nu poată respira. Toată lumea are mască după ce dvs ați fost filmat în timp ce fumați în birou fără mască. Sunteți o slugă mai mare ca Dacian Cioloș și un trădător mai mare decât Victor Ponta.

Ați venit să îl susțineți pe domnul Emil Boc. Vă reamintesc că la București l-ați susținut pe Nicușor Dan. Aici domnul Boc are contracandidat un candidat de la USR. Așadar aici e dușmănie, acolo e cumetrie”, a strigat Călin Mărincuș, proaspăt înregimentat în PSD Cluj, citeaza stiridecluj.ro.

Polițiștii clujeni l-au îndepărtat rapid pe extremistul Călin Mărincuș, nefiind lăsat să facă circ.

Foto: stiridecluj.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *