Familie de hoți din Cluj, reținută. Au furat cabluri de cupru și alte obiecte în valoare de 5000 lei de la o firmă din Gilău

Posted by

Doi adulți, o femeie și un bărbat, alături de un copil, au fost prinși de polițiștii clujeni după ce au furat cabluri de cupru și alte obiecte din sediul unei firme din localitatea clujeană Gilău.

„În baza investigațiilor, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Florești au depistat și identificat persoanele bănuite de furtul unor cabluri de cupru, dar și a altor obiecte, dintr-o societate comercială situată în localitatea Gilău.

Prejudiciul evaluat la suma de 5.000 de lei a fost recuperat în totalitate în urma activităților efectuate de polițiști.

Cercetările au fost demarate la data de 23 februarie, fiind sesizat faptul că la data de 19 februarie a.c., dintr-o societate comercială cu sediul în localitatea Gilău, au fost sustrase doi acumulatori auto de mari dimensiuni, mai multe cabluri de cupru, dar și aparatură electrică, înregistrându-se un prejudiciu de 5.000 de lei.

Activitățile investigative au condus la identificarea și depistarea a doi adulți, o femeie în vârsta de 44 de ani și un bărbat de 51 de ani, precum și a unui minor, bănuiți de comiterea faptei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, a anuntat IPJ Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *