Femeia din Dej care și-a lăsat copilul să putrezească la propriu, a fost arestată! Imagine cu copilul din spitalul din Cluj!

Posted by

Un judecător de la Tribunalul Cluj a dispus arestarea femeii din Dej, care și-a lăsat copilul să putrezească, la propriu, acesta intrând în comă.

Fuleki Erzsebet este acuzată de rele tratamente aplicate minorului și a fost reținută pentru 24 de ore, de către un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj, după care a fost arestată pentru 29 de zile, în cursul zilei de azi. ”Admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj şi în consecinţă:În temeiul art. 226 al. 1 C.pr.pen. rap. la art. 223 al. 2 C.pr.pen. dispune arestarea preventivă a inculpatei Fuleki Erzsebet pe o durată de 30 de zile, de la data de 26.07.2020 până la data de 24.08.2020, inclusiv”, se arată în incheierea penală a Tribunalului Cluj.

Din primele informații se pare ca minorul Valentin B. sufera de probleme psihice fiind sedat cu ajutorul unor medicamente. La început a avut câteva răni pe corp, care nu au fost tratate la timp și au condus la instalarea unei septicemii în orgamismul copilului. Acesta a fost interant, în comă, la Spitalul de Pediatrie din Cluj.

Poliția Cluj a declarat ieri seara, după ce foaiatransilvana.ro a scris AICI despre acest subiect, că s-a constituit un dosar penal. ”În jurul orei 12.45, Poliția municipiului Dej a fost sesizată de către reprezentanții Spitalului Municipal Dej –Compartimentul de Primiri Urgențe cu privire la faptul că, un minor de 9 ani, din municipiul Dej a fost transportat la spital în starea comatoasă, acesta având pe corp multiple leziuni.  În urma verificărilor efectuate la fața locului, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului, faptă prevăzută li pedepsită de Codul penal.  Totodată, a fost sesizată și Direcţia Generală de Asistenţă Socială și Protecţia Copilului Cluj”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *