Fetița Zurli a rupt tăcerea. Mirela Retegan are tot mai multe probleme cu Gașca Zurli

Posted by

Gașca Zurli s-a destrămat după ce doi membri de bază au ales să plece ”din motive personale”. Fetița Zurli a rupt tăcerea.

Proiectul Gașca Zurli a fost ideea Mirelei Retegan, născută la Dej, județul Cluj. În ultimii zece ani, membrii Găștii Zurlii au organizat mii de spectacole și au bucurat sute de mii de copii.

Fetița Zurli a rupt tăcerea
Fetița Zurli a rupt tăcerea

Asta până de curând, când bucătărașul Lulu și fetița Zurli au plecat din trupă. La momentul respectiv, cei doi au invocat motive personale. Dar lucrurile nu au stat așa, drept dovadă  mesajele postate de aceștia, pe rețelele de socializare.

Din aceste mesaje rezultă clar o stare de tensiune existentă în rândl trupei, depsre care Mirela Retegan refuză să vorbească.

Fetița Zurli a rupt tăcerea

Acum, fetița Zurli, pe numele ei Vero Căliman a rupt și ea tăcerea despre ceea ce se întâmplă în interiorull Găștii Zurli.

”Mi s-a spus că lumea nu este interesată de Vero Căliman. Și m-a rănit profund. De ce? Pentru că, în adâncul meu, fetița s-a simțit întotdeauna nedorită. Și atunci, am trăit în frică. Dacă nu voi mai fi fetița care până la urmă și-a câștigat locul, cine voi fi eu? Faptul că ea a reușit să obțină atenție a fost, pentru o perioadă de timp, o alinare și o amorțire, o dorință continuă de a rămâne și de a deveni din ce în ce mai iubită. Și a fost minunat. Acum, o iau de la capăt, dar cu o altă atitudine”, a scris Vero Căliman, pe o rețea de socializare.

Bucătărașul Lulu a plecat primul

Cel care a plecat primul din Gașca Zurli este bucătărașul Lulu. Prezent la o emisiune la Pro Tv, Ionuț Varodi a fost întrebat ce sentimente are față de Mirela Retegan.

”Ce simți atunci când o vezi pe Mirela Retegan, descrie în două cuvinte relația cu ea”, a întrebat moderatorul.

Răspunsul a venit imediat, din care rezultă că despărțirea a fost una cu scandal.

”Recunoștință combinată cu nedreptate. (…) Recunoștință pentru că mi-a dat șansa de a intra în lumea aceasta. Cu siguranță asta îmi deschide portițe. Dar modul în care s-a terminat mi s-a părut nedrept și urât. Nu pot să spun ce s-a întâmplat. Eu aș mai fi continuat, dar am fost dus până în punctul în care singura soluție era demisia”, a declarat bucătărașul Lulu.

Un răspuns

  1. Avatar Ilie
    Ilie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *