Filaj DNA sau șantaj din dragoste! Cameră de spionaj la Primăria Florești!

Posted by

Faptul că în Florești, mai ales în domeniul imobiliar, se întâmplă lucruri ciudate este un lucru atât de evident încât nu mai trebuie demonstrat.

În biroul directorului executiv al Primăriei Florești, Raluca Doja, a fost găsit o micro cameră de luat vederi amplasată în tavanul fals al biroului. Asta aduce de practicile de lucru ale celor de la  Sectorul T (de la tehnic) de la SRI, care obișnuiesc să monteze astfel de camere, la cererea unor parchete specializate, fie în tavanele false, fie în tocurile de la uși. În general, acestea se montează în apropierea unei surse de energie. Dacă se confirmă că cei de la SRI au montat această cameră, atunci este clar că avem de a face cu un dosar de corupție de mare amploare deschis la DNA Cluj.

Potrivit Stiridecluj.ro, incidentul a avut loc în biroul directorului executiv din cadrul Primăriei. În cursul dimineții, un angajat a venit în biroul directoarei și i-a spus că în tavanul fals este un dispozitiv care seamănă cu o cameră de supraveghere.

Poliția a fost sesizată în acest caz.

La data de 24 iunie a.c., în jurul orei 10.00, poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Floreşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în incinta unei instituţii publice, a fost identificat un dispozitiv electronic despre care funcţionarii publici nu aveau cunoştinţă. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului pentru efectuarea de verificări, context în care, într-un birou, au identificat dispozitivul electronic pe care l-au ridicat în vederea continuării investigaţiilor”, transmite IPJ Cluj.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  violarea sediului profesional, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal, cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.

Pe de altă parte, ziardecluj.ro vine cu o altă teorie și anume că primarul din Florești, Horea Șulea ar avea o aventură extraconjugală cu Raluca Doja și ar fi dispus urmărirea acesteia prin ”mijloace specifice”.

Domnul Horea Șulea, primarul Floreștiului, nu va mai mânca zeamă caldă de la nevestică, multe săptămâni înainte, și asta pentru că el este cel care i-a plantat doamnei Raluca Doja o cameră de spionaj în birou. ”Între Horea Șulea și doamna Doja au existat numeroase apropieri copulante. Chiar dacă domnul Șulea este foarte căsătorit și doamna Doja este foarte căsătorită cu un jandarm, iubirea lor a dăinuit mulți ani fericiți. Însă doamna Doja a fost generoasă și cu alții prin Cluj, dar s-a aprins foarte tare după bastonul de primar al unui băiet din Maramureș, pentru care se zice în primărie că vrea chiar să divorțeze. Șulea n-a putut să accepte să fie rănit în amorul propriu, în propria sa ”casă”, dându-i ordin lingăului său de casă, Mihai Petean zis și Pitonul, să planteze o cameră de spionaj pe care fosta amantă, Raluca Doja, a descoperit-o, făcând ca trenul. Ea este cea care a chemat poliția să facă percheziții. Astfel că nenea Șulea se va mai alege cu un dosar penal, foarte probabil. Așa e, măi Horică, atunci când ți se umflă capul de la prea multă grandomanie și te crezi deasupra tuturor”, susțin cei de la Ziardecluj.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *