,

FILTRE ȘI RAZIE LA CLUJ pentru depistarea a doi tineri ucrainieni care au evadat azi noapte din arestul poliției din Maremureș

Posted by

Doi ucrainieni în vârstă de 21 de ani au evadat din Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Maramureș, iar acum sunt căutați de poliție, inclus la Cluj.

Cei doi bărbați căutați au 21 de ani, sunt din Ucraina și au evadat, în noaptea de miercuri spre joi, din Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție al județului Maramureș, unde erau reținuți pentru trafic de migranți.

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj în cooperare cu poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Maramureş desfăşoară activităţi specifice în vederea depistării celor doi.

Astfel, semnalmentele acestora au fost transmise tututor echipajelor din teren, efectuându-se verificări şi activităţi informativ-operative la nivelul întregului judeţ.

Unul dintre tineri are 1,80 metri înălțime, ochi albaștri, păr blond tuns scurt, iar la momentul evadării acesta era îmbrăcat cu un tricou vișiniu, pantaloni trening negri cu dungă albă și era încălțat cu șlapi.

Al doilea tânăr are 1,70 metri înălțime, ochi albaștri, păr șaten tuns scurt. La momentul evadării acesta era îmbrăcat cu un hanorac verde-negru, pantofi sport de culoare negru, șapcă culoare neagră, pantaloni trening negri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *