, ,

Floreștenii au ajuns să primească apă și curent cu porția. „Mai administrează cineva comuna asta, că nu se prea vede?”

Posted by

Un locuitor al celei mai mari comune din România a ajuns la capătul răbdărilor și a publicat un mesaj dur la adresa administrației Pivariu care conduce destinele localității de lângă Cluj-Napoca.

Sătul să stea fără apă și fără curent, care se întrerup de 3-4 ori pe zi din cauza mai multor lucrări, clujeanul se întreabă, ironic, „dacă mai administrează cineva comuna asta, fiindcă nu se prea vede?”.

Tot mai mulți locuitori s-au săturat de proasta administrare a comunei Florești, condusă defectuos de primarul liberal Bogdan Pivariu, după anii de domnie ai condamnatului la închisoare Horia Șulea.

„Oare mă poate lămuri cineva cam ce am putea face să beneficiem de normalitate: apă, curent. Oameni buni, suntem la doar câțiva km de Cluj-Napoca, da noi parcă suntem din alt film… Cred că nu este săptămână lăsată de la Dumnezeu să nu se întrerupă furnizarea curentului și a apei de cel puțin 3,4 ori. Așa ceva e inadmisibil!!!

Eu vreau să știu pur și simplu comunitatea asta a cui este? A nimănui?!!! Administrează cineva comuna asta?! Din păcate nu se prea vede”, a scris clujeanul Ionel Deusan pe grupul Traiesc in Floresti.

Locuitorii își distrigă nemulțumirile pe Facebook, dar nimeni nu îi aude

„Atâta timp cât se construiește în draci și haotic, nu se poate face nimic, acele construcții trebuie racordate la rețea publică (apă, curent gaz). Ce se va putea face în viitor? Stopat constructiile! Si asa suntem sufocati. In concluzie mergeti la vot. Trebuie oprit haosul imobiliar, schimbat Psd si Pnl, asta e clar”, a completat Adrian.

„Așa se întâmplă când lucrează Doreii fără planuri sau schițe. Dacă la blocuri nu avem schițe cu traseele de apă și curent, cel mai sigur e să ne gândim că nici la scara macro nu s-a lucrat cu cap…”, a scris si Cristian.

Sub Cetate nu este curent. Odată apa, apoi curent,gaz. Va baterie joc de noi?”, a scris Elena Colceriu.

„Suntem fraierii României în mizeria asta de Florești unde când plouă te dai cu barca și unde faci o ora un km cu mașina ! Preturi de București condiții de Pata Rât!„, a comentat Dinu Filip.

„Să ieșiti la vot și să dați cu ei de pămant la fiecare mandat, cum fac oamenii în Norvegia, Suedia etc. La cea mai mică greseală. 30% nu este de ajuns să iasă la vot”, a îndemnat un alt comentator.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *