ADMINISTRATIV, EVENIMENTE

Floreștiul, sub gunoaie! Administrația Pivariu depășită de situație

Tot mai mulți floreșteni se plâng că străzile sunt pline de gunoaie, iar focarele de infecție sunt tot mai dese pe raza localității. Este și cazul unui morman de deșeuri de pe srada Porii nr. 140, anunțat de un floreștean pe un grup de Facebook, care a postat și mai multe fotografii exemplificatoare.

„Aşa este și pe Porii 154… adevărate focare de infecție!„, a scris clujeanul.

Cetățenii susțin că și-au plătit facturile la salubritate, dar aici vin și alții de la alte blocuri care își golesc gunoiul direct din portbagajul mașinii.

„Vin de la alte blocuri și aruncă. Numai primăria și poliţia locală poate rezolva dacă se vrea…”, adaugă floreştenii de pe strada Porii.

E și problema educației locuitorilor

Unii susțin că nu este neapărat vina firmei de salubritate, ci și a locuitorilor din Florești, care nu prea le au cu educaţia reciclării: „Şi nici măcar o cutie de carton nu e turtită, sau aranjată pentru reciclat. Numai mie mi se pare ca e o problemă de educaţie, de fapt?”.

„Înainte să avem centrul de colectare înţelegeam că nu avem unde sa ducem canapele, mobilier, moloz, etc. Dar acum nu avem scuze. Faceţi şedintă comuna blocurile cu acest punct gospodăresc. Stabiliţi dacă va sunt suficiente pubelele, discutaţi la primărie. (…) Ce vedem în poze a rămas o problemă în unele zone şi acolo trebuie găsite soluţiile”, a susținut un alt clujean pe grupul Trăiesc în Florești.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*