,

Florin Piersic este bine și în recuperare. Vrea să revină pe scenă

Posted by

Florin Piersic este bine și în recuperare. Marele actor a declarat într-o intervenție la un post de televiziune național că urmează un program de recuperare la picior. El își dorește să revină pe scenă în această toamnă, în fața publicului său.

Florin Piersic este bine și în recuperare
Florin Piersic este bine și în recuperare

Actorul clujean a fost externat la începutul lunii iunie de la Spitalul „Foişor” din Capitala, unde a fost internat în 9 mai ca urmare a unei infecţii puternice. Medicii au afirmat că evoluţia sa era favorabilă şi că urma să se interneze într-o clinică de recuperare.

„Mă simt mai bine. Fac antrenamente cu piciorul. E bine! Fac recuperare. Da, da.

Dacă eram în formă nu îți mai spuneam că fac recuperare. Îți spuneam că nu mai fac nimic, sunt bine. Dar mai fac recuperare. Mai am nevoie să fac recuperare, asta e… ca să merg bine”, a declarat actorul la un post TV.

Se recuperează la o clinică privată

Maestrul a precizat că se află în faza de recuperare într-o clinică privată care nu este nici la București, nici la Cluj, însă nu a dat numele clinicii.

„Eu nu sunt la Cluj acum. Sunt la un spital care nu este nici în București, nici în Cluj. O clinică de recuperare care este în altă parte”, a mai spus Piersic.

Vrea să revină din toamnă pe scenă

Momentan, Florin Piersic nu poate reveni pe scenă din cauza bolii și tratamentului de recuperare, dar din toamnă speră să revină în fața publicului.

„Pe scenă nu mă revedeți pentru că acum este concediu la teatre.

Numai cine joacă… e dement, pe căldurile astea grozave. Suntem în iulie. August, poate… în septembrie, octombrie o să fiu pe scenă dacă recuperarea merge bine și merg frumos”, a mai declarat Florin Piersic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *