Fosta voleibalistă Cristina Pîrv le pregătește fanilor două surprize: un dialog inedit mamă-fiică și un #Challenge de 7 zile. Ambele vor fi transmise LIVE, pe Instagram

Posted by

Cristina Pîrv, cea mai valoroasă jucătoare româncă a tuturor timpurilor, le pregătește fanilor care o urmăresc pe rețelele de socializare, sportivi sau nu, două surprize. Este vorba despre un dialog inedit mamă-fiică, în cadrul căruia vor fi abordate subiecte de suflet despre care sportiva va vorbi, în premieră, provocată de fiica sa, Nicoll, în vârstă de 16 ani, voleibalistă deopotrivă. 

Live-ul numit în mod sugestiv „Pîrv vs Pîrv” va avea loc marți, 12 mai, de la ora 21:00, atât pe Instagramul Cristinei Pîrv, @pirv11oficial, câ și pe cel al fiicei sale, @nicollpgoficial.

„Nicoll mi-a propus acest live, iar eu am acceptat cu mare bucurie. Tot ce pot să spun este că va fi o discuție atipică, în cadrul căreia ne vom deschide sufletul și vom vorbi despre cariera mea sportivă, Brazilia, întoarcerea în România, dar și despre relația dintre noi două. Acest live va fi o surpriză și pentru mine”spune Cristina Pîrv.

#Challenge by  Pirv11

Chiar dacă se află în izolare de aproape două luni, atât Cristina, cât și cei doi copii ai săi, Nicoll și Patrick, au fost foarte activi, făcând zilnic sport, lucru pe care încearcă să îl insufle și celor care o urmăresc.

„Stăm acasă, dar facem și sport! a fost deviza noastră în această perioadă. Sportul este o formă de terapie și ne oferă o mulțime de beneficii, pe lângă cele pe care toată lumea le cunoaște.

Din acest motiv, m-am gândit să îi provoc pe cei care mă urmăresc pe contul meu de Instagram @pirv11oficial, să ne antrenăm împreună timp de o săptămână. Vom lucra zilnic o jumătate de oră, începând de miercuri, 13 mai, de la ora 18:30. Ne vom focusa pe rând, pe toate grupele musculare, iar în penultima zi de challenge vom avea parte și de o surpriză.

Eu invit pe toată lumea, sportiv sau nu, copil sau adult, să se alăture provocării #Pirv11 și să facă astfel primii pași spre corpul tonifiat la care fiecare dintre noi visează. Cei care doresc să ni se alăture, trebuie să știe că nu au nevoie decât de o salteluță, de o bandă elastică și de multă voință”susține Cristina Pîrv.

Challenge-ul va avea loc live pe contul de Instagram @pirv11oficial, unde fosta sportivă va posta și în perioada următoare, exerciții ce pot fi efectuate oricând acasă, pentru a ne menține în formă în această perioadă sau de ce nu, pentru a ne pregăti de vară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *