Fotoreporterul Mircea Roșca va fi înmormântat la Turda

Posted by

Fotoreporterul Mircea Roșca va fi înmormântat la Turda. Colegii și prietenii fotografului clujean își pot lua rămas bun de la acesta joi, 16 mai, de la ora 14:00, când va avea loc slujba de înmormântare, iar marți și miercuri la priveghi.

Fotoreporterul Mircea Roșca va fi înmormântat la Turda
Fotoreporterul Mircea Roșca va fi înmormântat la Turda

Priveghiul va fi marți, 14 mai, și miercuri 15 mai, de la ora 18:00, la capela din Cimitirul Central Turda.

Prietenii își pot lua rămas bun la Turda

„Mircea Roșca va fi dus în după-masa aceasta la Capela Cimitirului Central din Turda. Priveghiul va fi astăzi (14 mai) și mâine de la ora 18:00. Ne vom lua rămas bun de la Mircea joi, de la ora 14:00, la Cimitirul Central Turda. Rugămintea familiei și a Mihaelei este să nu veniți îmbrăcați în negru!” a anunțat familia.

Fotograful clujean Mircea Roșca s-a stins din viață, în noaptea de duminică spre luni, la vârsta de 43 ani, într-un spital din Târgu Mureș. El a suferit un transplant de cord la Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare și Transplant din Târgu Mureș în 2019.

Mircea Roșca este născut în Turda și era absolvent al USAMV Cluj-Napoca. El a devenit unul dintre cei mai cunoscuți fotoreporteri clujeni, multipremiat, în special în domeniul sportiv, începând cu anul 2003. A fost colaborator al agențiilor de presă din România, dar și al unor agenții de presă de renume din străinătate.

Odihnească-se în pace!

Foto Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *