Fructe contaminate cu un element toxic, retrase de la vânzare

Posted by

Fructe contaminate cu un element toxic, retrase de la vânzare. O nouă alertă alimentară a fost emisă către opinia publică, iar un produs periculos a fost retras de la vânzare. Persoanele care l-au achiziționat sunt atenționate să NU îl consume, ci să îl distrugă sau să îl aducă înapoi în locul din care l-au achiziționat.

Fructe contaminate cu un element toxic
Fructe contaminate cu un element toxic

Mega Image a retras produsul toxic de la vânzare

Mega Image anunță că a scos de la vânzare un lot de avocado, după ce furnizorul a constatat că fructele conțineau un nivel de cadmiu peste cel de siguranță.

„Dorim sa va aducem la cunostinta ca Mega Image a retras de la vanzare produsul MEGA AVOCADO 700G CAL1 IMP cu numar de lot 2605.

Retragerea produsului de pe piata si rechemarea acestuia de la consumatori au fost declansate la solicitarea furnizorului, constatându-se depășirea nivelului de cadmiu.

Toate produsele retrase urmeaza a fi distruse”, a transmis Mega Image.

Considerand ca sanatatea consumatorilor este cea mai importanta, Mega Image solicita clientilor sa NU consume produsele cu lotul mentionat si roaga cu amabilitate sa le distruga sau sa le returneze la punctul de vanzare din care l-au achizitionat:

„Consumatorii sunt rugati sa returneze produsul cu datele mentionate mai sus pana la data de 24.07.2024.

Le cerem scuze clienților noștri pentru neplăcerea creată și îi asigurăm că monitorizăm permanent calitatea și siguranța produselor noastre”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *