Acasă EVENIMENTE Gala Alumni a UBB, un fiasco! Jurnalist român, atac la conducerea Universității...

Gala Alumni a UBB, un fiasco! Jurnalist român, atac la conducerea Universității Babeș-Bolyai din Estul Ucrainei

0

Jurnalistul român Mircea Barbu s-a declarat dezamăgit și mâhnit de lipsa de respect a Universității Babeș-Bolyai deoarece nu a reușit să intre în direct în cadrul Galei Alumni pentru a spune câte cuvinte absolvenților și viitorilor studenți din Estul Ucrainei.

Motivul pentru care Barbu nu a reușit să intre live au fost „discursurile sforăitoare” ale unor „invitați-sinecuri”, care s-au lungit și au depășit timpul alocat, iar astfel zece oameni care ar fi trebuit să intervină în direct în cadrul Galei Alumni pentru a spune câteva cuvinte nu au mai reușit.

Jurnalistul a răbufnit pe Facebook și a avut o reacție virulentă, declarând public că renunță la titlul de onoare Alumni și nu mai vrea să fie asociat în vreun fel cu Universitatea Babeș-Bolyai.

Aseară, la gala alumnilor de onoare ai UBB, eveniment la care am fost invitat in calitate de nominalizat, n-am apucat sa vorbesc din cauza ca șefimea universității si tot felul de invitați-sinecuri cu discursuri care mai de care mai sforăitoare s-au lungit la vorba, astfel ca s-a depășit timpul alocat evenimentului.

Așa ca eu, nominalizat pentru activitatea mea jurnalistica nu am reușit sa spun doua vorbe, online, din estul Ucrainei, studenților sau viitorilor studenți ai UBB.

Eu le spun acum si aici: “Plecați si nu va mai uitați in spate! Sau ramaneti si vorbiți public ori de câte ori aveți ocazia despre impostura academica din jurul vostru. Doar așa cred eu ca puteți ajuta cu adevarat aceasta universitate!”

Cu ocazia asta, anunț si conducerea UBB ca renunț la titlul de alumni de onoare si nu doresc sa mai fiu contactat niciodată pentru niciun eveniment academic legat de aceasta universitate”, a declarat, pe Facebook, Mircea Barbu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.