Home EVENIMENTE Galeria lui U Cluj a mers în Gruia. Jandarmii clujeni nici nu...

Galeria lui U Cluj a mers în Gruia. Jandarmii clujeni nici nu au știut de această mișcare surpriză

0

În cursul serii de miercuri, o parte din membrii galeriei lui U Cluj au mers în Gruia la stationul rivalei CFR Cluj, unde au afișat bannere cu diferite mesaje.

Mișcarea celor de la U Cluj a venit în contextul în care au existat zvonuri care se refereau la faptul că CFR Cluj va juca pe Cluj Arena, în perioada în care stationul din Gruia va fi în reparații.

Pe bannere se putea citi mesajele: „Someșul vreți să-l traversați/Grijă mare, să nu vă înecați”, sau „Când cobori din deal în vale, Ai șanse să-ti rupi picioare În CLUJ doar “U”!”.

Doar U Cluj va juca pe Cluj Arena

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe a declarat în cursul zilei de miercuri că cei de la CFR Cluj au decis să nu mai joace pe Cluj Arena.

“CFR are oameni responsabili in conducerea clubului. Chiar dacă cererea lor este legală, urmare a pozițiilor exprimare de unele instituții abilitate, au decis sa joace meciul la Mediaș. Prin aceasta se preîntâmpina nașterea sau escaladarea unei posibile stări de tensiune in oraș, pe fondul unei eventuale decizii”, a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, citat de știridecluj.ro.

Suporterii celor două echipe au reacționat imediat.

”Clujul a fost si ramane oras UNIVERSITAR nu Nod feroviar”, a scris Alexandru Illieș, cunoscut ca unul dintre cei mai mari suporteri ai echipei U Cluj.

 

 

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here