Connect with us

Hi, what are you looking for?

EVENIMENTE

Gazonul e pregătit de fotbal la final de UNTOLD 2023. Așa de bine nu a mai arătat niciodată după festival

Luni dimineața, 7 august, după încheierea show-ului pus în scenă de DJ-ul olandez Armin van Buuren pe scena principală a ediției a 8-a UNTOLD și după plecarea ultimilor festivalier, a fost descoperit mult așteptatul gazon de pe Cluj Arena.

În mod surprinzător, gazonul se prezintă în condiții foarte bune și nu a fost afectat de cele câteva sute de mii de participanți care au luat parte la UNTOLD în acest an, arătând mai bine ca niciodată după o ediție.

Se pare că de această dată firma responsabilă de asigurarea mentenanței gazonului a făcut o treabă foarte bună, iar portafloor-ul de ultimă generație montat peste nu a afectat iarba la fel ca în alți ani când a fost un dezastru.

Astfel, următorul meci al Universității Cluj de pe 19 august se va juca pe Cluj Arena, împotriva marii rivale CFR, în etapa a 6-a a Superligii.

Ediția a 8-a a festivalului UNTOLD a avut loc în perioada 3-6 august și a fost un real succes, peste 420.000 de participanți bucurându-se de toate experiențele oferite și de concerte.

Sursa foto: media9.ro
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

Urmărește-ne

Articole asemănătoare

EVENIMENTE

Un fotoreporter clujean a fost surprins astăzi pe Cluj Arena în timpul ploii torențiale care a dus lw amânarea meciului dintre Universitatea Cluj și...

SPORT

Meciul dintre Universitatea Cluj și Poli Iași a fost suspendat din cauaza unei ploi care a inundat terenul de pe Cluj Arena. Partida de...

EVENIMENTE

Derby-ul Clujului dintre Universitatea și CFR Cluj își va consemna un nou episod luni, 21 august, de la ora 21:30, pe Cluj Arena, iar...