,

Gazonul e pregătit de fotbal la final de UNTOLD 2023. Așa de bine nu a mai arătat niciodată după festival

Posted by

Luni dimineața, 7 august, după încheierea show-ului pus în scenă de DJ-ul olandez Armin van Buuren pe scena principală a ediției a 8-a UNTOLD și după plecarea ultimilor festivalier, a fost descoperit mult așteptatul gazon de pe Cluj Arena.

În mod surprinzător, gazonul se prezintă în condiții foarte bune și nu a fost afectat de cele câteva sute de mii de participanți care au luat parte la UNTOLD în acest an, arătând mai bine ca niciodată după o ediție.

Se pare că de această dată firma responsabilă de asigurarea mentenanței gazonului a făcut o treabă foarte bună, iar portafloor-ul de ultimă generație montat peste nu a afectat iarba la fel ca în alți ani când a fost un dezastru.

Astfel, următorul meci al Universității Cluj de pe 19 august se va juca pe Cluj Arena, împotriva marii rivale CFR, în etapa a 6-a a Superligii.

Ediția a 8-a a festivalului UNTOLD a avut loc în perioada 3-6 august și a fost un real succes, peste 420.000 de participanți bucurându-se de toate experiențele oferite și de concerte.

Sursa foto: media9.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *