,

Exclusiv! Gazonul electoral din Parcul de la Iulius Mall s-a uscat! Emil Boc este furios la culme! ”Sunt sabotat”

Posted by

După copacii electorali, din zona Pieței Lucian Blaga, care au fost scoși, la trei zile după ce au fost plantați de primarul Clujului, Emil Boc, acum a venit rândul gazonului electoral din zona parcului de la Iulius Mall, inaugurat acum 12 zile să se întoarcă împotriva populismului primarului Boc.

În imagine se poate vedea zona lacului dar și gazonul care s-a uscat. Este vorba despre rulouri de gazon verde, care după ce au fost montate, nu au mai fost udate, și în consecință iarba s-a urcat.

Internauții au taxat situația cu umorul fin al unul om intelectual. ”E secetă, boss”, scrie Adrian. Radu Valentin scrie că ”cine s-ar fi gândit că gazonul nu se udă singur”. Vlad Liviu este și el ironic: ”Dorelee! Care ai uitat mă să vii cu stropitoarea? Lasă șefu că mere cu un strat de vopsea”. ”Cum boss, s-a uscat? Și era calculat tot să prindă alegerile locale! Cred ca Dorel care se știe cu gazonul era în concediu”, comentează și Adrian.

Lucrările la noul parc au fost inaugurate de Emil Boc la data de 4 septembrie 2020. Ca un veritabil tovarăș de pe vremea comuniștilor, să nu uităm faptul că primarul Clujului a fost și el șef în Uniunea Asociațiilor Studenților Comuniști Cluj, Emil Boc a dat indicații peste indicații.

Comunicatul oficial de pe pagina oficială a primarului Emil Boc.

”Primăria a finalizat azi pista pietonală și de biciclete din jurul Lacului I Gheorgheni.

Amenajarea finalizată azi va completa spațiul de promenadă existent și va creste calitatea vieții locuitorilor din zonă.

De asemenea, investiția include modernizarea iluminatului public (tehnologie LED, sistem de telegestiune etc.), amplasarea de elemente de mobilier urban, precum și amenajarea unei suprafețe de cca. 1600 mp spațiu verde în jurul lacului (lățime variabilă). Aceste lucrări se vor finaliza pana la data de 1 Octombrie 2020.

Alte informații:
– lungimea pistei: 498 ml
– suprafață pistă pentru bicicliști: 905mp
– suprafață sistem rutier trotuare: 1058 mp
– pantă transversală pistă și trotuar: 2% (pentru a asigura scurgerea apelor către spațiul verde)
– proiectul include modernizarea căilor de acces dinspre str. T. Mihali și str. Între Lacuri
Proiectul a fost aprobat prin HCL 216/2020. Valoarea totală a investiției este de 2.573.584 fără TVA.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *