Connect with us

Hi, what are you looking for?

STIRE PRINCIPALA

Gheboasa nu va plăti amenda aplicată de Jandarmeria Cluj. ”M-au amendat că sunt rom”

Cunoscutul trapper Gheboasa a postat un mesaj pe o rețea de socializare în care susține că este discriminat. El a cântat la Untold, în fața a mii de tineri, mai multe piese dintre care una, despre o ”țiga*că care rupe banca”. Jandarmii i-au dat o amendă de 1.000 de lei.

Cântărețul a fost amendat de Jandarmeria Cluj pentru promovarea de mesaje rasiste. Tocmai din acest motiv, spune Gheboasa, motivul este unul halucinant din moment ce chiar el este de etnie romă.

Gheboasa sustine ca este discriminat de jandarmi.

Gheboasa sustine ca este discriminat de jandarmi.

”Frații mei am primit o amendă de 1.000 de lei, din partea Jandarmeriei de la Cluj.
Având în vedere faptul că acolo pe scena hip hop au cântat și alți artiști cu alte versuri poate mai rele ca ale mele. Cu aceleași conotații se*uale și cum, că am făcut o discriminare și rasis, împotriva romilor, cu piesa ”dă-i țiga*ca, dă-i țiga*ca”. Cum să fac eu rasism. Eu iubesc țiga*ii. Trebuie să o dăm pe față, sunt singurul black skinny, dar în schimb Jandarmeria a ținut să îmi de a amendă de 1.000 de lei”, a comentat Gheboasa.

Va contesta amenda

Artistul a mai spus că va va contesta amenda primită din partea Jandarmeriei Cluj pe motiv că a fost singurul amendat pentru versurile cântate la Untold, deoarece este de etnie romă.

Declarația nu este una reală, deoarece în cursul zilei de miercuri și alți artiști au fost amendați de Jandarmeria Cluj, pentru prestațiile lor de la Untold.

”În comentariile pe facebook toată lumea mă înjură, sunt mesaje jignitoare la adresa mea, oameni care nu mă cunosc, vorbesc foarte urât la adresa mea, și asta se numește ură de rasă la adresa mea. Mi se pare revoltător ca doar eu să primesc amendă de 1.000 de lei, pe care oricum nu o să o plătesc”, a spus Gheboasa.

Trapperul a mai anunțat că a contactat un avocat pentru a depune o contestație la instanța de judecată. El a mai precizar că se simte discriminat pentru că este rom.

”Merg în instanță, deja am contactat un avocat. Asta mi se pare revoltător, asta e ură de rasă la adresa mea. Dacă toată legea asta s-a aplica pentru toată lumea, și nu doar poentru mine care sunt de etnie romă, și tocmai pentru asta voi merge în instanță”, a mai declarat cântărețul.

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

Urmărește-ne

Articole asemănătoare

EVENIMENTE

Pompierii din cadrul Punctului de Lucru Florești și al Gărzii Gilău au intervenit la un accident rutier petrecut pe autostrada A3, în zona Km49,...

EVENIMENTE

La data de 21 septembrie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj, au pus...

EVENIMENTE

Celebra plajă din stațiunea Mamaia va fi amanejată în baza unei proiect realizat de un grup de arhitecți din Cluj Napoca, care au câștigat...