Acasă CALEIDOSCOP Ghid – Cum să înțelegi ușor RTP-ul de la cazinouri

Ghid – Cum să înțelegi ușor RTP-ul de la cazinouri

0

RTP-ul este un indicator pe care îl vei tot vedea și vei tot auzi de importanța lui de fiecare dată când încerci să te documentezi despre sloturi și jocuri de noroc. Cu cât înțelegi mai bine despre ce este vorba cu această caracteristică extrem de importantă a jocurilor de noroc, cu atât vei înțelege care sunt cei mai importanți pași de urmat în sesiunile în care îți dorești să generezi profit. În rândurile de mai jos vei afla cu exactitate care sunt principiile care leagă RTP-ul de conduita corectă a unui parior. Folosește toate aceste informații pentru a-ți crește performanțele din cazino!

Ce înseamnă RTP mai exact?

Dacă toți jucătorii de cazino online ar înțelege ce înseamnă RTP sau cum se interpretează corect valoarea unui RTP, nu ar mai exista deloc probleme legate de pierderi sau de ceea ce ar trebui să faci atunci când te joci în casino online. Din păcate, jucătorii din cazino nu iau în serios valoarea RTP-ului și nu înțeleg că doar înțelegerea acestuia poate să aducă foarte multe beneficii sesiunilor de pariuri. Ce înseamnă mai exact RTP? În primul rând, RTP este o abreviere succintă pentru un termen în limba engleză, Return To Player. Tradusă în limba română, această sintagmă se traduce prin Returnate către Jucător.

Asta înseamnă că RTP-ul unui slot ne oferă informații clare despre câți bani returnează aparatul sau jocul de cazino jucătorilor. Unele aparate au un RTP de 95% în timp ce altele au 99%. Practic, 99% din toți banii investiți într-un slot se vor întoarce înapoi în buzunarul jucătorilor. Acest procent nu este valabil pe termen scurt și nici nu se aplică pentru fiecare jucător în parte. Slotul returnează acest procent pe termen lung, deci niciodată nu știi când este momentul să plătească câștiguri mari. Ceea ce face RTP-ul pentru a te ajuta este să îți spună ce jocuri nu ar trebui să joci.

Cum funcționează RTP-ul când plasezi pariuri

Nu este deloc dificil să îți dai seama ce impact are RTP-ul asupra sesiunilor tale de joc. Ceea ce trebuie să înțelegi este cât de mult poate să conteze chiar și cel mai mic procent din RTP. Cu cât câștigi chiar și 0.1%, cu atât te vei putea bucura mai mult de câștiguri mari. Nu uita că la un RTP de 95%, de la fiecare 1000 RON, vei primi înapoi doar 950. Acest calcul simplu este probabil singurul lucru sigur legat de jocurile de noroc.

Dezvoltatorii de sloturi stabilesc aceste valori după ce testează jocul pentru mai bine de câteva sute de mii de runde. Dacă slotul a ajuns la valoarea care trebuie, acesta va fi lansat către piața internațională de jocuri de noroc. Avantajul jucătorilor este că și norocul joacă un rol destul de important în evoluția sloturilor. Ai putea să câștigi un jackpot chiar din prima ta rotire sau ai putea să te joci 10.000 de lei fără să ai nici măcar o specială. Acea valoare de RTP nu spune cum ar trebui acordate plățile. Nu există un standard.

Cum să alegi slotul potrivit?

Cea mai bună modalitate prin care poți alege slotul potrivit este dacă ții cont de cele mai importante aspecte ale slotului. Unul dintre acestea este chiar RTP-ul. Singura caracteristică matematică și sigură pe care jucătorii se pot baza atunci când aleg la ce sloturi să se joace. RTP-ul este ceva calculat, este respectat de algoritmul jocului și nu va fi niciodată influențat de nimic. Cu cât RTP-ul este mai mare, cu atât vei avea mai multe șanse de câștig. Dar pentru a găsi cel mai potrivit slot, vei avea nevoie de o strategie și să fii informat despre detaliile acelui slot. Un mod eficient prin care poți face asta este să te informezi foarte bine înainte de a juca un slot. Vei putea găsi în mediul online foarte multe detalii, articole și materiale care descriu modul de plată de la diferite sloturi. RTP-ul este o valoarea făcută public pentru toată lumea. O simplă căutare pe internet te va duce direct unde ai nevoie.

Ce să iei în considerare înainte să te apuci de joc

Înainte de a începe să te joci, trebuie să stabilești cât de multă experiență ai în cazinourile fizice.Dacă ești începător și vrei doar să te distrezi, ar trebui să explorezi cât mai multe jocuri și să acumulezi cât mai multe experiențe unice. Dacă ești un veteran și cauți câștiguri, ar trebui să cauți mereu sloturi cu RTP-ul de minim 98%.

Strategiile pentru jocurile din cazino sunt puține, dar câteva dintre ele vor avea succes. Modul în care plasezi mizele, dublajele și verificarea informațiilor despre RTP sunt elemente care fac diferența în cazino.

Concluzie

Așa vei reuși să alegi cea mai bună valoare RTP a unui joc de cazino. De cele mai multe ori, sloturile afectate de aceste valori sunt cele populare și cele lansate în ultimii 20 de ani. De aici înainte, totul depinde de un calcul matematic. Mult succes!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.